Vsi modeli
Mii
Ibiza SC
Ibiza
Ibiza ST
Toledo
Leon SC
Leon
Leon ST
X-Perience
Ateca
Alhambra

Aktualna ponudba Porsche Finance Group

Do 1.500 eur dodatnega popusta

Za vas smo pripravili akcijo dodatnih popustov za izbrane modele vozil SEAT, in sicer v primeru sklenitve financiranja in permanentnega Porsche kasko zavarovanja za 1 EUR/mesec* hkrati.

Ob sklenitvi kredita, finančnega ali operativnega leasinga pod pogoji SEBON ter permanentnega Porsche Kasko zavarovanja hkrati, prejmete kar do neverjetnih 1.500 EUR dodatnega popusta na izbrano vozilo SEAT.

Pogoji financiranja:

Model / Popust z DDV:

Mii / 1.500 EUR
Ibiza / 1.500 EUR
Leon / 1.500 EUR
Toledo / 1.500 EUR
Alhambra / 1.500 EUR

Oblika financiranja: kredit, finančni leasing, operativni leasing

Obdobje financiranja: 36-84 mesecev za kredit in finančni leasing, 36-60 mesecev za operativni leasing, minimalna doba financiranja je 36 mesecev

Polog: max 50% nabavne vrednosti vozila za kredit in finančni leasing, max 30% nabavne vrednosti vozila za operativni leasing

Rizični sklad: 0 EUR

Stroški obdelave: 100 EUR

Zavarovanje: Porsche Kasko 1 EUR/mesec* ali Permanentno Porsche Kasko zavarovanje (akcija Življenjsko zavarovanje vozila)**

Več si lahko preberete tukaj ali pa se obrnite na najbližjega pooblaščenega trgovca z vozili SEAT.

Akcija velja do preklica.

Akcija ne velja za rent-a-car, taxi, avto šole, intervencijo in velike stranke.
*Permanentno Porsche Kasko zavarovanje pri Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji, če bo zavarovanje v veljavi vsaj 2 leti. Premija je navedena z 8,5% DPZP, DDV ni obračunan v skladu s 1. točko 1. odstavka 44. člena ZDDV-a.
**Akcija ''Življenjsko zavarovanje vozila'': 1/3 nižja premija za permanentno Porsche Kasko Zavarovanje v vseh letih zavarovanje za vse stranke, ki vozilo financirajo preko Porsche Finance Group Slovenia.

Porsche Kasko zavarovanje za 1€/mesec*

Vse na enem mestu:

- izberete vozilo SEAT
- izberete način financiranja (kredit, finančni ali operativni leasing)
- sklenete zavarovanje

Permanentno Porsche Kasko zavarovanje v tem primeru plačujete le 1 EUR/mesec*, za prvo leto, če bo zavarovanje v veljavi vsaj dve leti.

Več informacij si preberite tukaj ali pa se obrnite na najbližjega pooblaščenega trgovca z vozili SEAT.

Akcija velja do preklica.

*Akcija ne velja za rent-a-car, taxi, avto šole, intervencijo in velike stranke. Premija je navedena z 8,5% DPZP, DDV ni obračunan v skladu s 1. točko 1. odstavka 44. člena ZDDV-1.