Ibiza SC s paketom CONNECT

SEAT IBIZA SC PAKET CONNECT

Preprosto ostati na vezi

Kot model s paketom CONNECT se Ibiza SC še posebno izkaže kot multitalent. Sodoben dizajn združuje z izpiljeno tehniko - da ste tudi na poti vedno povezani z najdražjimi. Tako vsako potovanje postane nekaj posebnega.

TEHNOLOGIJA FULL LINK

Popolnoma povezani pri vsaki vožnji

S povezljivo tehnologijo Full Link lahko pametni telefon upravljate prek sistema Media System Plus. Združljiva je z Apple CarPlay®, Android Auto™ in MirrorLink™. Zahvaljujoč aplikaciji SEAT DriveApp vam glasovna reprodukcija sporočila prebira kar med vožnjo.

SEAT CONNECT APP

Vedno aktualno obveščeni

Krmiljenje z gestami

Uporabite in ustvarite geste ter z njimi krmilite določene akcije na svojem pametnem telefonu. S premikanjem rok se lahko denimo premaknete neposredno do domačega zaslona, pokličete stik ali pošljete predhodno napisana sporočila. Izberete lahko tudi vozni profil ali glasbo - in še veliko več. Z do desetimi različnimi gestami lahko preprosto, udobno in varno uporabljate aplikacijo SEAT ConnectApp.

Prepoznavanje govora

Full Link vam ne prebere samo statusnih obvestil in sporočil prijateljev. S tehnologijo lahko tudi odgovarjate in pošiljate sporočila - ali objavite komentar na družbenih omrežjih. Vse to, ne da bi roke odmaknili z volana.

Pametni nasveti

Ali sprejemate predloge? Po želji SEAT ConnectApp shrani vaše predhodne akcije. Tako vam lahko svetuje, kako boste z upravljalnim menijem hitreje in udobneje prišli do cilja.

Vozni profil

Vse ob pravem času: konfigurirajte in obdelajte individualne vozne profile, da bi ustvarili popolnoma individualno doživetje vožnje. Predhodno nastavite, katere poti imate rajši, ali pa sestavite seznam predvajanja, ki je prilagojen vašemu vsakdanjiku. Z voznim profilom lahko med drugim prikličete sporočila, aktualne prometne novice in elektronsko pošto - in to takrat, ko vam ustreza.

Prenosna oprema

SEAT ConnectApp je združljiv tudi z vmesniki SAMSUNG Smartwatch Gear 2, Gear Neo ali Gear S. Izkoristite najsodobnejšo tehnologijo - in popolnoma ekskluzivno doživite povezljivost.

Zunaj vozila

S posebnimi modeli CONNECT ste vedno povezani - celo takrat, ko ne sedite v vozilu. Kajti zahvaljujoč aplikacijama SEAT DriveApp in SEAT ConnectApp lahko kadarkoli dostopate do osebnega področja, funkcije branja in statusa vozila. Ali pa uporabite priročno funkcijo Kje je moje vozilo?, če bi kdaj pozabili, kje ste parkirali.

POWERED BY SAMSUNG

Tehnologija krat dva

Veliki cilji se dosegajo skupaj. Sodelovanje znamk SEAT in Samsung je dokaz. Skupaj smo namreč razvili aplikacijo SEAT ConnectApp, ki vam z najsodobnejšo tehnologijo lahko omogoči, da boste povezljivost doživeli med prvimi.

SEAT CONNECTIVITY

Inovativne možnosti integracije

Preprosto si predstavljajte, kako užitek v vožnji dodatno nadgraditi na razburljiv način. S to tehniko lahko oplemenitite svojo vožnjo in se z vozilom za vedno povežete. Pametni telefon bo v vašem vozilu SEAT integriran s čisto novim sistemom z imenom Full Link.

DRUGA OPREMA

Občutek za bistvene stvari

1
2
3
4
1
ŠPORTNI SEDEŽI

S sredinskim sedežem v CONNECT modri in stranicami v videzu usnja zagotavljajo ergonomski športni sedeži v SEAT Ibizi SC CONNECT športni ambient, veliko udobje in najboljšo oporo.

2
CLIMATRONIC

Ne glede na to, kaj pravi aplikacija za vremenske razmere: avtomatska klimatska naprava z elektronskim uravnavanjem temperature v SEAT Ibizi SC CONNECT zagotavlja prilagojeno prijetno temperaturo ob vsakem vremenu.

3
SISTEM MEDIA SYSTEM PLUS

S sistemom Media System Plus s 6,5-palčnim barvnim zaslonom imate pametni telefon prek zaslona na dotik ali prepoznavanja govora vedno pod nadzorom. V primerni glasbi ob vožnji lahko uživate tudi iz CD-/MP3-predvajalnika s skupno osmimi zvočniki.

4
PAMETNI TELEFON SAMSUNG

Da bi lahko s tehnologijo Full Link od začetka kar se da uživali, je pri SEAT Ibizi SC s paketom CONNECT vedno vključen nov pametni telefon Samsung z vmesnikom Android Auto™.

1
2
3
4
1
Večfunkcijski volan

Z večfunkcijskim volanom vedno vse obvladate. Upravljajte radio ali dostopajte do številnih funkcij aplikacije SEAT ConnectApp - ne da bi za to morali roke vzeti z volana.

2
Dnevne LED-luči

Dnevne LED-luči ne poudarjajo samo vpadljivega sprednjega dela nove SEAT Ibize SC CONNECT: zlasti je bolj prepoznavna za preostala vozila in pešce - in s tem varnejša.

3
LED-osvetlitev prostora za noge

Vse v novi SEAT Ibizi SC CONNECT zagotavlja kar najboljše doživetje vožnje: z LED-osvetlitvijo prostora za noge se notranjost vedno pokaže v pravi luči.

4
16-PALČNA ALUMINIJASTA PLATIŠČA

16-palčna aluminijasta platišča v CONNECT sivi - opcijsko na voljo v CONNECT modri - poudarjajo dinamiko SEAT Ibize SC CONNECT. S posebno kakovostno predelavo brezhibno dopolnjujejo športni dizajn - vsaka vožnja pa ni le lepša, temveč tudi varnejša.

VARNOST

Vedno varno na poti

Sistem za zaznavanje utrujenosti voznika

Sistem za zaznavanje utrujenosti voznika po premikih volana prepozna, ali je voznik utrujen. Če prepozna zaspanega voznika, sistem sproži alarm in priporoči odmor.

Funkcija samodejnega zaviranja po trku

Če pa kljub temu pride do nesreče, sistem aktivira funkcijo samodejnega zaviranja po trku. Ta samodejno zaustavi SEAT Ibizo SC CONNECT, da prepreči morebitne posledične trke z drugimi vozili ali ovirami.

Kamera za vzvratno vožnjo

Z opcijsko kamero za vzvratno vožnjo prejmete optično podporo pri parkiranju in zapuščanju parkirnega mesta. V vrata prtljažnika integrirana kamera prenaša slike na barvni zaslon vozila SEAT Ibiza SC s paketom CONNECT, da lahko ostanete suvereni tudi v najmanjšem parkirnem mestu.

Doživite novo Ibizo SC CONNECT
Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu