VARNOST

Brez tveganja

Kdor je na poti z družino, mu varnost seveda veliko pomeni. Še dobro, da je SEAT Ibiza ST opremljena z dnevnimi LED-lučmi, številnimi asistenčnimi sistemi in kamero za vzvratno vožnjo. Skupaj s petimi zvezdicami na preizkusnem trčenju Euro-NCAP je najvarnejša doslej.

FUNKCIJA SAMODEJNEGA ZAVIRANJA PO TRKU

Druga možnost

Če pa kljub temu pride do nesreče, sistem aktivira funkcijo samodejnega zaviranja po trku. Ta samodejno zaustavi SEAT Ibizo, da prepreči morebitne posledične trke z drugimi vozili ali ovirami.

ZAZNAVANJE UTRUJENOSTI VOZNIKA

Pomemben opozorilni klic

Sistem za zaznavanje utrujenosti voznika po premikih volana prepozna, ali je voznik utrujen. Če prepozna zaspanega voznika, sistem sproži alarm in priporoči odmor.

DNEVNE LED-LUČI

Vse pred očmi

Dnevne LED-luči ne poudarjajo samo vpadljivega sprednjega dela SEAT Ibize: zlasti je bolj prepoznavna za preostala vozila in pešce - in s tem varnejša.

Asistenca za enakomerno speljevanje na klancu

Ni poti nazaj

Asistenca za enakomerno speljevanje na klancu nudi oporo: ko sprostite zavoro, je premikanje nazaj onemogočeno še za dve sekundi.

Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu