DIZAJN

Vidna zmogljivost

Užitek pri vožnji in primernost za vsakdanjik, združena z dinamičnim dizajnom, ekskluzivno opremo in vpadljivim nastopom. Pri SEAT Leonu CUPRA se oblikovalski jezik Leon z vpadljivimi linijami stalno razvija. Zaradi še posebej izrazitih elementov spredaj in zadaj lahko že na prvi pogled prepoznamo njegovo prepričljivo zmogljivost.

ZUNANJOST

Strast na prvi pogled

SEAT Leon CUPRA privlači vse poglede - z vpadljivim dizajnom, ki takoj razkrije športni temperament. K temu pripomorejo vpadljivi zadnji difuzor CUPRA, ovalni izpušni cevi in športna 19-palčna aluminijasta platišča.

PODROBNOSTI ZUNANJOSTI

Vrhunci opreme

SPREDNJA MREŽA CUPRA

Sprednja mreža z značilnim dizajnom satja in logotipom CUPRA poudarja moč in odločnost.

ZADNJI USMERNIK ZRAKA CUPRA

Usmernik zraka zadaj pri modelih SEAT Leon CUPRA zagotavlja več aerodinamike in hkrati izvabi odobravajoče poglede vseh, ki bodo videli zlasti njegov zadek.

DVOJNA IZPUŠNA CEV

Obe ovalni izpušni cevi izpušnega sistema in difuzor zadaj jasno razkrivajo moč SEAT Leona CUPRA.

PAKETI DIZAJNA

Zdaj bo osebno

ODKRIJTE PAKETE DIZAJNA

Tako izjemna vozila kot modeli CUPRA zaslužijo tudi posebej vsebinsko polne možnosti individualizacije - kot so denimo paketi dizajna v beli barvi, vpadljivi črni barvi ali športni oranžni barvi.

PAKETI PERFORMANCE

Športna zmogljivost

KOLESA

Za hitre kroge

Dinamična aluminijasta platišča dopolnjujejo športni dizajn CUPRA: 18-palčna aluminijasta platišča pri modelu SEAT Leon CUPRA 265 in 19-palčna aluminijasta platišča pri modelu SEAT Leon CUPRA 290 zagotavljajo izjemno ter varno doživetje vožnje.

BARVE LAKA

Kot naslikano

Univerzalne barve
Kovinske barve
NOTRANJOST

Ukazni center

Dobrodošli na novem delovnem mestu - s črnimi usnjenimi sedeži s sivimi stranicami, volanom s tremi kraki v črnem usnju in črnimi lakiranimi ali klasičnimi kromiranimi dekorativnimi elementi v visokem sijaju.

ŠPORTNI SEDEŽI

Usedite se bolje

Sedenje kot ulito: športni sedeži CUPRA v Alcantari® oplemenitijo notranjost in hkrati nudijo najboljšo stransko oporo. Glede na okus so tudi školjkasti sedeži ali športni sedeži na voljo v usnju.

PODROBNOSTI NOTRANJOSTI

Drobna razlika

VOLAN CUPRA

Z usnjenim volanom s tremi kraki imate vedno vse pod nadzorom. Poleg posebne haptike k temu pripomorejo upravljalni sateliti in prestavni tipki za avtomatski menjalnik z dvojno sklopko.

NOTRANJA LED-OSVETLITEV

Za popoln ambient v SEAT Leonu CUPRA se jasne LED-diode prilagajajo voznemu profilu: serijsko svetijo v beli barvi, v načinu CUPRA spremenijo notranjost v športno rdečo barvo.

KOMPLET ŠPORTNIH PEDALOV

Aluminijasti pedali dajejo modelu SEAT Leon CUPRA prav poseben dodatek, vašim nogam oporo in pri vsaki vožnji še bolj športen občutek.

Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu