Leon CUPRA

NA VOLJO S

paketom Performance
Pregled

Naredi več iz vsakega dneva

Vrhunska vozila serije modelov Leon prepričajo z močjo in dinamiko. Za to poskrbijo zelo izrazna estetika, obsežna dopolnilna oprema in osupljiv pogon z 290 KM. Čustva se srečajo z zmogljivostjo, užitek pri vožnji se sreča s tehnologijo: v SEAT Leonu CUPRA, v 3-vratnem SEAT Leonu SC CUPRA in v športnem karavanu SEAT Leon ST CUPRA.

ZMOGLJIVI MOTORJI

Potisna moč

Gre za najmočnejši motor, ki je bil kdaj koli vgrajen v vozilo SEAT. Doživite spektakularni pospešek TSI-motorja z močjo 213 kW. Izjemna kombinacija natančnosti in veličastne zmogljivosti obljublja edinstven užitek pri vožnji.

DIZAJN

Športnik s slogom

Pri SEAT Leonu CUPRA se oblikovalski jezik Leon z vpadljivimi linijami stalno razvija. Zaradi še posebej izrazitih elementov spredaj in zadaj lahko že na prvi pogled prepoznamo njegovo prepričljivo zmogljivost.

TEHNOLOGIJA

Z dirkališča na cesto

Športni motor zasluži tehnično podporo, zaradi katere vsako dirkaško srce začne biti hitreje: s progresivnim volanom, dinamičnim uravnavanjem podvozja DCC in elektronsko zaporo diferenciala sprednje preme se moč modela SEAT Leon CUPRA neposredno in natančno prenaša na cestišče.

Tehnologija Full Link
Dinamično uravnavanje podvozja (DCC)
LED-žarometi
DSG
VARNOST

Varnost s polno močjo

Kdor spusti SEAT Leona CUPRA na cestišče, mora biti prepričan, da ga lahko nadzira: številni zanesljivi aktivni in pasivni varnostni sistemi pripomorejo k temu, da lahko svojo strast za volanom doživite s podporo in varno.

Sistem za zaznavanje utrujenosti voznika
Asistenca za ohranjanje smeri Lane Assist
Front Assist
Asistenca za dolge žaromete
PODROBNOSTI

Zaljubljeni v detajle

Drobni detajli naredijo veliko razliko: to velja za desetinke sekunde na dirkalni progi in za številne športne detajle, ki tvorijo dinamični značaj SEAT Leona CUPRA.
DOPOLNILNA OPREMA

Individualni športnik

Z veliko izbiro dodatkov in originalne dopolnilne opreme SEAT lahko občutenje vozila CUPRA povečate čisto po svojem okusu. Zaradi pametne posebne opreme, individualnih barvnih poudarkov ali paketov Performance je užitek pri vožnji v pravem pomenu besede edinstven.

SERVIS

V najboljših rokah

Želimo, da s svojim vozilom SEAT Leon CUPRA neomejeno uživate. Sem spada tudi naš učinkovit servis najboljše kakovosti. In pomirjujoč občutek, da ste vi in vaše vozilo v dobrih rokah.

Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu