Leon SC s paketom CONNECT

Paket SEAT Leon CONNECT

Preprosto ostati na vezi

Nihče tako spretno ne povezuje dizajna in tehnologije kot SEAT Leon s paketom CONNECT. Zaradi tega je popoln sopotnik. Ne glede na to, kam potujete, namreč vedno poskrbi, da ostanete povezani s svojimi najdražjimi.

TEHNOLOGIJA FULL LINK

Popolnoma povezani pri vsaki vožnji

S povezljivo tehnologijo Full Link lahko pametni telefon upravljate prek sistema Media System Plus. Združljiva je z Apple CarPlay®, Android Auto™ in MirrorLink™. Zahvaljujoč aplikaciji SEAT DriveApp vam glasovna reprodukcija sporočila prebira kar med vožnjo.

SEAT CONNECT APP

Vedno aktualno obveščeni

Krmiljenje z gestami

Uporabite in ustvarite geste ter z njimi krmilite določene akcije na svojem pametnem telefonu. S premikanjem rok se lahko denimo premaknete neposredno do domačega zaslona, pokličete stik ali pošljete predhodno napisana sporočila. Izberete lahko tudi vozni profil ali glasbo - in še veliko več. Z do desetimi različnimi gestami lahko preprosto, udobno in varno uporabljate aplikacijo SEAT ConnectApp.

Prepoznavanje govora

Full Link vam ne prebere samo statusnih obvestil in sporočil prijateljev. S tehnologijo lahko tudi odgovarjate in pošiljate sporočila - ali objavite komentar na družbenih omrežjih. Vse to, ne da bi roke odmaknili z volana.

Pametni nasveti

Ali sprejemate predloge? Po želji SEAT ConnectApp shrani vaše predhodne akcije. Tako vam lahko svetuje, kako boste z upravljalnim menijem hitreje in udobneje prišli do cilja.

Vozni profil

Vse ob pravem času: konfigurirajte in obdelajte individualne vozne profile, da bi ustvarili popolnoma individualno doživetje vožnje. Predhodno nastavite, katere poti imate rajši, ali pa sestavite seznam predvajanja, ki je prilagojen vašemu vsakdanjiku. Z voznim profilom lahko med drugim prikličete sporočila, aktualne prometne novice in elektronsko pošto - in to takrat, ko vam ustreza.

Prenosna oprema

SEAT ConnectApp je združljiv tudi z vmesniki SAMSUNG Smartwatch Gear 2, Gear Neo ali Gear S. Izkoristite najsodobnejšo tehnologijo - in popolnoma ekskluzivno doživite povezljivost.

Zunaj vozila

S paketi CONNECT ste vedno povezani - celo takrat, ko ne sedite v svojem vozilu. Kajti zahvaljujoč aplikacijama SEAT DriveApp in SEAT ConnectApp lahko kadarkoli dostopate do osebnega področja, funkcije branja in statusa vozila. Ali pa uporabite priročno funkcijo Kje je moje vozilo?, če bi kdaj pozabili, kje ste parkirali.

POWERED BY SAMSUNG

Tehnologija krat dva

Veliki cilji se dosegajo skupaj. Sodelovanje znamk SEAT in Samsung je dokaz. Skupaj smo namreč razvili aplikacijo SEAT ConnectApp, ki vam z najsodobnejšo tehnologijo lahko omogoči, da boste povezljivost doživeli med prvimi.

DIZAJN

CONNECT v podrobnosti

ARMATURNA PLOŠČA

Ergonomsko oblikovana armaturna plošča z obrobami v dizajnu CONNECT modra.

DNEVNE LED-LUČI

Brezhibna kombinacija oblike in funkcije

Športni sedeži

Športni ambient, izjemno udobje in najboljša drža

VSTOPNE LETVE SPREDAJ

Za vstopanje s slogom: vstopne letve CONNECT spredaj

NOTRANJI DIZAJN

Nov ergonomski notranji dizajn s športnimi podrobnostmi CONNECT

ZUNANJI OGLEDALI

Serijsko v dizajnu CONNECT siva in opcijsko v hladnem dizajnu CONNECT modra

17-PALČNA ALUMINIJASTA PLATIŠČA CONNECT

Serijska oprema: 17-palčna aluminijasta platišča v dizajnu CONNECT siva, opcijsko na voljo v dizajnu CONNECT modra
OPREMA CONNECT

Odvisna je od notranjih vrednot

1
2
3
4
1
Kamera za vzvratno vožnjo

Z opcijsko kamero za vzvratno vožnjo prejmete optično podporo pri parkiranju in zapuščanju parkirnega mesta. V vrata prtljažnika integrirana kamera prenaša slike na barvni zaslon vozila SEAT Leon SC s paketom CONNECT, da lahko ostanete suvereni tudi v najmanjšem parkirnem mestu.

2
TEMPOMAT Z AVTOMATSKIM URAVNAVANJEM RAZDALJE (ACC)

Z radarjem, integriranim v mrežo hladilnika, tempomat z avtomatskim uravnavanjem razdalje (ACC) meri razdaljo, smer in hitrost vozila pred vami ter avtomatsko prilagodi hitrost, da ohrani optimalno varnostno razdaljo.

3
Električni in ogrevani zunanji ogledali

Električni zunanji ogledali lahko čisto preprosto prilagodite in nastavite v pravilni položaj. Razen tega sta ogrevani in tudi pri nizkih zunanjih temperaturah zaščiteni pred zmrzaljo.

4
Asistenca za enakomerno speljevanje na klancu

Zdaj ni več poti nazaj. Kajti asistenca za enakomerno speljevanje na klancu onemogoča premikanje vozila SEAT nazaj na klancih. Tako bo speljevanje otročje lahko.

1
2
3
4
1
NOTRANJI DIZAJN CONNECT

Z notranje strani SEAT Leon SC CONNECT navdušuje z barvnimi dodatki: dekorativni vložki v volanu in obrobe armaturne plošče prilagodljivega vozila s petimi vrati prepričajo v hladnem dizajnu CONNECT modra. S tem poudari svojo dinamiko in tudi v podrobnostih dokazuje izjemen slog.

2
CLIMATRONIC

Ne glede na to, kaj pravi aplikacija za vremenske razmere: avtomatska klimatska naprava z elektronskim uravnavanjem temperature - za voznika in sovoznika ločeno nastavljiva - zagotavlja v SEAT Leonu SC CONNECT prilagojeno prijetno temperaturo ob vsakem vremenu.

3
PAMETNI TELEFON SAMSUNG

Da bi lahko s tehnologijo Full Link od začetka optimalno uživali, je pri SEAT Leonu SC s paketom CONNECT vedno vključen nov pametni telefon Samsung z vmesnikom Android Auto™.

 

 

4
17-PALČNA ALUMINIJASTA PLATIŠČA

Dinamika vozila SEAT Leon SC s paketom CONNECT se brezhibno dopolnjuje s 17-palčnimi aluminijastimi platišči. S platišči z 20 kraki v dizajnu CONNECT mat siva bo vsaka vožnja hkrati razburljivejša in varnejša.

VARNOST

Vedno varno na poti

Sistem za zaznavanje utrujenosti voznika

Sistem za zaznavanje utrujenosti voznika po premikih volana prepozna, ali je voznik utrujen. Če prepozna zaspanega voznika, sistem sproži alarm in priporoči odmor.

Funkcija samodejnega zaviranja po trku

Če pa kljub temu pride do nesreče, sistem aktivira funkcijo samodejnega zaviranja po trku. Ta samodejno zaustavi SEAT Leona SC CONNECT, da prepreči morebitne posledične trke z drugimi vozili ali ovirami.

Prepoznavanje prometnih znakov

Ne glede na to, ali gre za omejitev hitrosti, prepoved prehitevanja ali gradbišče - s senzorji v sprednji kameri vaš SEAT pravočasno prepozna vsak prometni znak. Za varno vožnjo brez stresa.

Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu