Leon SC

S

tehnologijo Full Link
Pregled

Mobilnost na najvišji ravni

SEAT Leon SC predstavlja bolj športno izvedbo vozila s 5 vrati: skrajšana medosna razdalja in nižje težišče mu dajeta več dinamike in okretnosti - zato je užitek pri vožnji še večji.

TEHNOLOGIJA

Odvisno je od tehnike

Tehnična oprema SEAT Leona SC je narejena za vrhunsko zmogljivost: ne glede na to, ali gre za zmogljivost, varnost ali udobje, in neodvisno od tega, ali gre za kratko ali dolgo pot.

Kamera za vzvratno vožnjo
Tehnologija Full Link
Sistem Media System Plus
Navigacijski sistem
VARNOST

SC kot varni kupe

SEAT Leon SC je bil razvit za dinamično vožnjo, ki v svojem razredu postavlja nova merila. Zato je toliko pomembnejše, da je opremljen s številnimi aktivnimi in pasivnimi varnostnimi sistemi. Tako imate namreč njegovo okretnost vedno pod nadzorom.

Asistenca za ohranjanje smeri Lane Assist
Sistem za zaznavanje utrujenosti voznika
Prepoznavanje prometnih znakov
Tempomat z avtomatskim uravnavanjem razdalje (ACC)
DOPOLNILNA OPREMA

Vaša osebna nota

Za vašega SEAT Leona SC je na voljo veliko originalne dopolnilne opreme SEAT®, s katero lahko kupe oblikujete čisto po svojih osebnih željah.

SERVIS

V najboljših rokah

Vam in vašemu vozilu SEAT želimo nuditi najboljši servis in podporo: poskrbeli bomo za vse - vi pa boste uživali v vsaki vožnji.

Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu