TEHNOLOGIJA

VPRAŠANJE TEHNIKE

SEAT Leon SC je opremljen z najsodobnejšimi tehnologijami, zato je vsaka vožnja z njim še intenzivnejša. Vse tehnične inovacije so naravnane tako, da boste z navdušenjem sedeli za volanom in cesto imeli vedno pod nadzorom.

KAMERA ZA VZVRATNO VOŽNJO

Preprostejše parkiranje

Z opcijsko kamero za vzvratno vožnjo prejmete optično podporo pri parkiranju in zapuščanju parkirnega mesta. Pri tem prenaša kamera v vratih prtljažnika sliko na multimedijski zaslon SEAT Leona SC, da lahko tudi pri najmanjših parkirnih mestih še vedno ostanete suvereni.

DSG

Nežnejše prestavljanje

Avtomatski menjalnik z dvojno sklopko DSG SEAT Leona SC združuje udobje avtomatike z agilnostjo ročnega prestavljanja. Hitro prestavite z obvolanskimi tipkami ali prepustite učinkoviti avtomatiki, da vsakič izbere primerno prestavo. Tako ali drugače boste občutili prepričljiv pospešek brez izgube moči.

TEHNOLOGIJA FULL LINK

Najboljša povezava

S tehnologijo Full Link lahko svoj pametni telefon povežete z vozilom SEAT. Združljiva je z Apple CarPlay®, Android Auto™ in MirrorLink™. Tako bo uporaba pametnega telefona v SEAT Leonu SC preprostejša in varnejša kot kdajkoli prej.

MEDIA SYSTEM PLUS IN NAVIGACIJSKI SISTEM

Na najboljši poti

Najbolje opremljeni na poti z navigacijskimi sistemi SEAT z glasovnim upravljanjem, s katerim lahko sistem preprosto vprašate za pot. Pot bo prikazana na 6,5-palčnem barvnem zaslonu na dotik - vi pa nimate skrbi. Tako lahko uživate v glasbi za vožnjo iz sistema Media System Plus z osmimi zelo kakovostnimi zvočniki.

DODATKI

Še več veselja pri vožnji

VOZNI PROFILI SEAT (SEAT DRIVE PROFILE)

Individualizirajte svoje doživetje vožnje. Izbirate lahko med načini Eco, Normal in Sport. Ali pa svoje najljubše lastnosti treh profilov združite v čisto svoj, nezamenljiv občutek pri vožnji.

POTOVALNI RAČUNALNIK

Potovalni računalnik Leona SC kaže vse relevantne podatke o vožnji, kot so aktualna in povprečna poraba goriva, trajanje vožnje, povprečna hitrost ali zunanja temperatura.

ZVOČNI SISTEM SEAT (SEAT Sound System)

Pri vsaki vožnji uživajte v primerni glasbi iz 6-kanalnega ojačevalnika s skupno močjo 135 W in 10 vrhunskih zvočnikov sistema SEAT Sound System.

MOTORJI

Kaj vas poganja?

Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu