Pregled - Leon ST - SEAT | SEAT | SEAT

Leon ST

Preizkusno trčenje Euro NCAP

S

tehnologijo Full Link
Pregled

Vozilo, pri katerem se vse ujema.

Pri SEAT Leonu ST se užitek pri vožnji, udobje in veliko prostora združijo v novo razsežnost raznolikosti. Za značilnimi in jasnimi linijami dinamičnega športnika se skrivajo neverjetno velik prtljažni prostor in najsodobnejše tehnologije. Leon ST je bil izdelan, da bi vas navdušil.

TEHNOLOGIJA

Vprašanje tehnike

Pri razvoju SEAT Leona ST smo imeli v mislih vso družino - tudi pri tehnični opremi, ki s številnimi varnostnimi in asistenčnimi sistemi vsako vožnjo olajša ter jo naredi varnejšo in udobnejšo.

Tempomat z avtomatskim uravnavanjem razdalje (ACC)
Tehnologija Full Link
LED-žarometi
Asistenca za ohranjanje smeri Lane Assist
VARNOST

Varna zadeva

Dobro je vedeti, da imaš podporo. Še zlasti ko gre za varnost pri vožnji. SEAT Leon ST je opremljen s številnimi aktivnimi in pasivnimi varnostnimi sistemi. Bodite prepričani: ima najboljšo varnostno opremo, ki si jo lahko zaželite za vožnje s svojimi najdražjimi.

Sistem za zaznavanje utrujenosti voznika
Funkcija samodejnega zaviranja po trku
Prepoznavanje prometnih znakov
Front Assist
DOPOLNILNA OPREMA

Prilagodi se vašim željam

SEAT Leon ST je že izjemno opremljen - seveda ga lahko z veliko izbiro dopolnilne opreme prilagodite svojim željam. Ne glede na to, ali gre za posamezne detajle, pametne rešitve prtljažnega prostora ali uporabne dodatke: naj SEAT Leon ST postane vaše osebno vozilo.

SERVIS

V najboljših rokah

Želimo, da s svojim vozilom SEAT neomejeno uživate. Sem spada tudi naš učinkovit servis najboljše kakovosti. In dober občutek, da ste vi in vaše vozilo v dobrih rokah.

Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu