TEHNOLOGIJA

Vprašanje tehnike

Z opremo SEAT Leona ST so vam na voljo številni elektronski pomočniki in inovativni varnostni sistemi. To stalno zagotavlja optimalno obnašanje vozila na vsaki cesti in v vseh okoliščinah. Tako postane Leon ST esenca udobja, varnosti in užitka pri vožnji.

KAMERA ZA VZVRATNO VOŽNJO

Preprostejše parkiranje

Z opcijsko kamero za vzvratno vožnjo prejmete optično podporo pri parkiranju in zapuščanju parkirnega mesta. Pri tem prenaša kamera v vratih prtljažnika sliko na multimedijski zaslon SEAT Leona, da lahko tudi pri najmanjših parkirnih mestih še vedno ostanete suvereni.

ELEKTRONSKI SISTEM BLAŽENJA (DCC)

Nastavljanje udobja

Štirje neodvisni senzorji analizirajo vozni položaj SEAT Leona ST in natančno prilagodijo podvozje razmeram na cesti. Da bi prilagodili delovanje vzmeti, se kolesne obese Leona ST prilagajajo popolnoma individualno.

4DRIVE

Raznolik na vseh poteh

Štirikolesni pogon 4DRIVE porazdeli oprijem Leona ST prek sprednje in zadnje preme avtomatsko na vsa štiri kolesa ter se tako prilagodi razmeram na cesti: od tega imate korist pri dinamičnih vožnjah skozi ovinke, ob tem celo neravne ceste postanejo otroško lahke, strah pa izgine tudi pri poledici in na mokri cesti. Tako je vedno zagotovljeno optimalno doživetje pri vožnji - in Leon ST se še enkrat izkaže kot neverjetno raznolik karavan.

Avtomatski menjalnik z neposrednim prestavljanjem

Inteligentno prestavljanje

Avtomatski menjalnik z dvojno sklopko DSG združuje udobje avtomatike z agilnostjo ročnega prestavljanja. S prestavnima tipkama na volanu hitro prestavljate in čutite, kako vaš Leon ST pospešuje brez kakršnekoli izgube moči. Lahko pa prepustite avtomatiki, da sama izbere primerno prestavo za povečanje učinkovitosti.

TEHNOLOGIJA FULL LINK

Popolna povezava

S tehnologijo Full Link lahko svoj pametni telefon povežete z vozilom SEAT. Združljiva je z Apple CarPlay®, Android Auto™ in MirrorLink™. Tako bo uporaba pametnega telefona v SEAT Leonu preprostejša in varnejša kot kdajkoli prej. 

Media System Plus in navigacijski sistem

Na najboljši poti

Najbolje opremljeni na poti z navigacijskimi sistemi SEAT z glasovnim upravljanjem, s katerim lahko sistem preprosto vprašate za pot. Pot bo prikazana na 6,5-palčnem barvnem zaslonu na dotik - vi pa nimate skrbi. Tako lahko uživate v glasbi za vožnjo iz sistema Media System Plus z osmimi zelo kakovostnimi zvočniki.

DODATKI

Več tehnike, več zabave

PARKIRNI SENZORJI

Pakirni senzorji spredaj in zadaj v opremi vozila SEAT Leon ST pri parkiranju merijo oddaljenost Leona ST od morebitnih ovir. Tako vas akustični opozorilni signal brez udrtin in prask usmeri v vsako prosto parkirno mesto.

VOZNI PROFILI SEAT (SEAT DRIVE PROFILE)

Individualizirajte svoje doživetje vožnje s številno opremo SEAT Leona ST. Izbirate lahko med načini Eco, Normal in Sport. Tako da svoje najljubše lastnosti treh profilov združite v čisto svoj, nezamenljiv občutek pri vožnji.

POTOVALNI RAČUNALNIK

Potovalni računalnik kaže vse relevantne podatke o vožnji, kot so aktualna in povprečna poraba goriva, trajanje vožnje, povprečna hitrost ali zunanja temperatura.

MOTORJI

Kaj vas poganja?

Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu