DIZAJN

Brezmejno dober

SEAT Leon X-PERIENCE dopolnjuje dinamični dizajn modela Leon ST z robustnimi detajli, ki v celoti razkrivajo njegov značaj Offroad. Od povišanega podvozja do odbijačev spredaj in zadaj z zaščito podvozja v videzu aluminija učinkovito dokazuje, da se vozilu za vse terene pri vsej svoji moči ni treba odpovedati slogu.

DIZAJN OFFROAD

Na novih poteh

SEAT Leon X-PERIENCE pozna svoj cilj: poti zunaj običajne vsakdanje rutine, kjer se spoznate z neznanim. S tem vozilom boste premagali vsako podlago na vsakem terenu. Kajti za privlačnim dizajnom Leona X-PERIENCE se skriva odločen nastopač.

PROSTORNINA ZA SHRANJEVANJE

Vse zraven

Če na potovanju lahko zavijete kamorkoli, je bolje, da imate vse s sabo. Udoben prtljažni prostor nudi zadostno prostornino za prtljago - in še veliko več, če prostornino 587 litrov pretvorite v izjemnih 1.470 litrov. Kot lahko vidite: Leon X-PERIENCE vedno nudi prostor za vsako novo pustolovščino.

PODVOZJE

Visoke zahteve

Z višje nameščenim podvozjem Leona X-PERIENCE bo vsak izlet postal dogodivščina. S skupno slabimi 3 cm več prostora pod vozilom nudi več svobode premikanja na vsakem terenu - in za edinstveno navzočnost na cesti.

KOLESA

Pripravljeni na vse

Z ekskluzivnimi aluminijastimi platišči se lahko z Leonom X-PERIENCE v slogu podate na naslednje potovanje - in še veliko dlje. Športni dizajn obljublja, kar dinamična zmogljivost izpolni: in to na vsaki podlagi.

BARVE

Vi določate barvo

Univerzalne barve
Kovinske barve
NOTRANJOST

V tem se skriva več želje po dogodivščinah

Izjemno kakovostna notranja oprema Leona X-PERIENCE združuje najvišje udobje s športno eleganco za posebno doživetje vožnje - tudi takrat, ko se ne odpravljate ravno v divjino. Tudi športno elegantne sedežne blazine pripomorejo k temu, da v hipu preklopite v pustolovski način.

OPREMA

Majhni detajli, velika izkušnja

STEKLENO PANORAMSKO DVIŽNO STREŠNO OKNO

Električno stekleno panoramsko dvižno strešno okno s pritiskom gumba spusti v SEAT Leon X-PERIENCE sonce ali osvežujočo sapico. Idealna podrobnost opreme, ko se z družino odpravite na kratek poletni izlet. Tako imate lepo vreme neposredno v vozilu.

Ambientna osvetlitev

Ambientna osvetlitev SEAT Leona X-PERIENCE v vratni oblogi, ki temelji na LED-tehnologiji, spremeni osvetlitev notranjosti glede na vozni profil SEAT Drive Profile. Ne glede na to, ali gre za športni ali udobnejši način vožnje, vi določate, v kateri luči bo zasijala notranjost.

DETAJLI X-PERIENCE

Zaradi česa je Leon X-PERIENCE tako poseben, se skriva v podrobnostih: logotip XP na volanu in na vstopnih letvah spredaj, oranžni šivi pri usnjenih sedežih, odbijači in zaščita podvozja v videzu aluminija pripomorejo k temu, da takoj zaslutite pustolovski duh.

Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu