Leon X-PERIENCE

Preizkusno trčenje Euro NCAP

S

tehnologijo Full Link
Pregled

Če pot že poznate, izberite novo.

SEAT Leon X-PERIENCE je vozilo, ki se prilagodi vašemu aktivnemu življenjskemu slogu - z izjemnim dizajnom, najsodobnejšo tehniko in neverjetno raznolikostjo. Tako prinaša v vrvež velikega mesta veliko zabave in s štirikolesnim pogonom 4Drive zunaj običajnih poti tudi veliko mero zmogljivosti.

TEHNOLOGIJA

Tehnika, ki nudi veselje

SEAT Leon X-PERIENCE vsebuje polno tehnologije, ki zagotavlja najboljšo zaščito, popolno udobje in veliko mero veselja. Zlasti štirikolesni pogon 4Drive, navigacijski sistem ter številni varnostni in asistenčni sistemi se združujejo v ultimativno doživetje pri vožnji. Ne glede na to, ali gre za kratko ali dolgo pot: zaradi opreme je Leon X-PERIENCE nepozaben.

4Drive
Odbijači spredaj in zadaj z zaščito podvozja v videzu aluminija
Podvozje za pribl. 15 mm višje
Kamera za vzvratno vožnjo
VARNOST

Varno na poti

Življenje nudi številne dogodivščine - v SEAT Leonu X-PERIENCE vam ni treba izpustiti nobene, hkrati pa se v njem lahko počutite varno. Najsi vas pot vodi skozi mesto bodisi na deželo: z obsežno varnostno opremo ste med odkrivanjem novih poti vedno odlično zaščiteni.

Prepoznavanje prometnih znakov
Funkcija samodejnega zaviranja po trku
Asistenca za ohranjanje smeri Lane Assist
Sistem za zaznavanje utrujenosti voznika
DOPOLNILNA OPREMA

Brez omejitev

Z originalno dopolnilno opremo SEAT® lahko Leonu X-PERIENCE podelite čisto individualen značaj. Ne glede na to, ali rabite posebne transportne rešitve, kot so nosilci za kolesa ali snežno desko, ali si želite prefinjen zvočni sistem SEAT Sound System: SEAT Leon X-PERIENCE ima na voljo ustrezno dopolnilno opremo.

Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu