TEHNOLOGIJA

Tehnika, ki nudi veselje

SEAT Leon X-PERIENCE je poln tehnologije, ki zagotavlja največjo zaščito in udobje. Tudi za tretji pomemben dejavnik: zabavo. Zlasti štirikolesni pogon 4Drive, navigacijski sistem in številni asistenčni sistemi se združujejo v ultimativno doživetje pri vožnji. Ne glede na to, ali gre za kratko ali dolgo pot: zaradi opreme boste z Leonom X-PERIENCE vedno uživali.

4Drive

Po vseh štirih

S štirikolesnim pogonom 4Drive SEAT Leon X-PERIENCE prepriča na vseh cestah in v vseh vremenskih pogojih. Tudi v težkih okoliščinah nudi stabilno in prijetno doživetje vožnje, pri kateri ste vedno na poti s kar največjim oprijemom in izjemno okretnostjo vozila.

Kamera za vzvratno vožnjo

Preprostejše parkiranje

Z opcijsko kamero za vzvratno vožnjo prejmete optično podporo pri parkiranju in zapuščanju parkirnega mesta. Pri tem prenaša kamera sliko na multimedijski zaslon SEAT Leona X-PERIENCE, da lahko tudi pri najmanjših parkirnih mestih še vedno ostanete suvereni.

TEHNOLOGIJA FULL LINK

Popolna povezava

S tehnologijo Full Link lahko svoj pametni telefon povežete z vozilom SEAT. Združljiva je z Apple CarPlay®, Android Auto™ in MirrorLink™. Tako bo uporaba pametnega telefona v SEAT Leonu X- PERIENCE preprostejša in varnejša kot kdajkoli prej.

PAKET ZA LUČI IN VIDLJIVOST

Vse pred očmi

Varna vožnja, varno prispetje na cilj: z avtomatsko delujočimi lučmi, avtomatsko zasenčenim notranjim ogledalom, senzorjem za dež, funkcijama Coming Home in Leaving Home ter električnim poklopom zunanjih ogledal lahko vedno najbolje vidite in ostanete vidni.

Avtomatsko uravnavanje razdalje

Na razdalji

Tempomat z avtomatskim uravnavanjem razdalje (ACC) z radarjem v mreži hladilnika meri razdaljo, smer in hitrost vozil spredaj. Tako avtomatsko prilagodi hitrost in ohrani optimalno varnostno razdaljo. Preprosto in varno!

Avtomatski menjalnik z neposrednim prestavljanjem

Hitrejše premikanje

Avtomatski menjalnik z dvojno sklopko DSG združuje udobje avtomatike z agilnostjo ročnega prestavljanja. Hitro prestavite z obvolanskimi tipkami ali prepustite učinkoviti avtomatiki, da vsakič izbere primerno prestavo. Tako ali drugače boste občutili prepričljiv pospešek Leona X-PERIENCE brez izgube moči.

Media System Plus in navigacijski sistem

Na najboljši poti

Najbolje opremljeni na poti z navigacijskimi sistemi SEAT z glasovnim upravljanjem, s katerim lahko sistem preprosto vprašate za pot. Pot bo prikazana na 6,5-palčnem barvnem zaslonu na dotik - vi pa nimate skrbi. Tako lahko uživate v glasbi za vožnjo iz sistema Media System Plus z osmimi zelo kakovostnimi zvočniki.

DODATKI

Veliko tehnike, veliko zabave

ZVOČNI SISTEM SEAT (SEAT Sound System)

Pri vsaki vožnji uživajte primerno glasbo iz 6-kanalnega ojačevalnika s skupno močjo 135 W in 10 vrhunskih zvočnikov sistema SEAT Sound System.

VOZNI PROFILI SEAT (SEAT DRIVE PROFILE)

Individualizirajte svoje doživetje vožnje: Izbirate lahko med načini Eco, Normal in Sport. Ali pa svoje najljubše lastnosti treh profilov združite v čisto svoj, nezamenljiv občutek pri vožnji z individualnim voznim profilom SEAT Drive Profile.

POTOVALNI RAČUNALNIK

Potovalni računalnik kaže vse relevantne podatke o vožnji, kot so aktualna in povprečna poraba goriva, trajanje vožnje, povprečna hitrost ali zunanja temperatura.

LED-ŽAROMETI

Bodi LED-svetloba

Posebno svetel svetlobni snop LED-luči poskrbi, da tudi v neugodnih svetlobnih razmerah ne boste spregledali nobene podrobnosti na cesti. Pri tem je LED-tehnologija tako varčna, da luči praviloma ni treba zamenjati.

MOTORJI

Vrhunska ojačitev od znotraj

Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu