TEHNOLOGIJA

TEHNIKA, KI NUDI VESELJE

Tehnologija v vozilu ima številne naloge: zagotavlja varnost, udobje ter preprosto in prijetno vožnjo. Pri SEAT Leonu s 5 vrati je vse to samoumevno, toda kljub temu nudi še nekaj drugega: neizmerno veselje. Naš slogan namreč ni zaman »Technology to enjoy«.

MEDIA SYSTEM PLUS IN NAVIGACIJSKI SISTEM

Na najboljši poti

Najbolje opremljeni na poti z navigacijskimi sistemi SEAT z glasovnim upravljanjem, s katerim lahko sistem preprosto vprašate za pot. Pot bo prikazana na 6,5-palčnem barvnem zaslonu na dotik - vi pa nimate skrbi. Tako lahko uživate v glasbi za vožnjo iz sistema Media System Plus z osmimi zelo kakovostnimi zvočniki.

TEHNOLOGIJA FULL LINK

Popolna povezava

S tehnologijo Full Link lahko svoj pametni telefon povežete z vozilom SEAT. Združljiva je z Apple CarPlay®, Android Auto™ in MirrorLink™. Tako bo uporaba pametnega telefona v SEAT Leonu preprostejša in varnejša kot kdajkoli prej.

KAMERA ZA VZVRATNO VOŽNJO

Preprostejše parkiranje

Z opcijsko kamero za vzvratno vožnjo prejmete optično podporo pri parkiranju in zapuščanju parkirnega mesta. Pri tem prenaša kamera v vratih prtljažnika sliko na multimedijski zaslon SEAT Leona, da lahko tudi pri najmanjših parkirnih mestih še vedno ostanete suvereni.

VOZNI PROFILI SEAT (SEAT DRIVE PROFILE)

Vaš osebni slog vožnje

Z voznim profilom SEAT Drive Profile boste individualizirali svoje doživetje vožnje. Izbirate lahko med načini Eco, Normal in Sport. Vsak ima svoj edinstveni značaj, ki se kaže v odzivnosti, servokrmiljenju in osvetlitvi notranjosti. Gre pa še bolj individualno: tako da svoje najljubše lastnosti treh profilov združite v čisto svoj, nezamenljiv občutek pri vožnji.

DODATKI

Odvisno je od tehnologije

ZVOČNI SISTEM SEAT (SEAT Sound System)

Pri vsaki vožnji z vozilom uživajte v ustrezni glasbi: sistem Sound System SEAT notranjost Leona napolni s polnim zvokom - zahvaljujoč 6-kanalnemu ojačevalniku, 135 W v devetih zvočnikih in globokotonskemu zvočniku. Ne glede na to, ali si zaželite polne base ali filigranski klavirski koncert: večjega veselja svojim ušesom na poti skorajda ne morete narediti.

PAKET ZA LUČI IN VIDLJIVOST

Varna vožnja, varno prispetje na cilj: z avtomatsko delujočimi lučmi, avtomatsko zasenčenim notranjim ogledalom, senzorjem za dež, funkcijo Coming Home in električnim poklopom zunanjih ogledal lahko vedno najbolje vidite in ostanete vidni.

TEMPOMAT

Dolgotrajne vožnje po avtocesti, pri katerih noga na stopalki postane težka? Menimo, da si zaslužite več udobja: tempomat stalno vzdržuje želeno hitrost in vam s preprostim pritiskom stopalke za plin ali zavorne stopalke takoj prepusti nadzor nad hitrostjo, če si to želite.

MOTORJI

Kaj vas poganja?

LED-ŽAROMETI

Razsvetljenje zagotovljeno

Posebno svetel svetlobni snop LED-luči poskrbi, da tudi v neugodnih svetlobnih razmerah ne boste spregledali nobene podrobnosti na cesti. Pri tem je LED-tehnologija tako varčna, da luči praviloma ni treba zamenjati.

izklop

vklop

LED-ŽAROMETI

Razsvetljenje zagotovljeno

Posebno svetel svetlobni snop LED-luči poskrbi, da tudi v neugodnih svetlobnih razmerah ne boste spregledali nobene podrobnosti na cesti. Pri tem je LED-tehnologija tako varčna, da luči praviloma ni treba zamenjati.

Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu