TEHNOLOGIJA

Manjša oblika, veliko opreme

Ne pustite se zavesti zaradi velikosti - v modelu SEAT Mii je veliko pametne tehnike: Serijsko je opremljen s pomembnimi asistenčnimi in varnostnimi sistemi, kot so ABS, ESC, ISOFIX in mestna funkcija zaviranja v sili, s katerimi boste še bolj uživali v vožnji.

SEAT TOUCH MII

Dobre povezave

Prenosni SEAT Touch Mii z navigacijskim, večpredstavnostnim sistemom, EKO inštruktorjem in potovalnim računalnikom. Z napravo za prostoročno telefoniranje Bluetooth se udobje še poveča.

EKO INŠTRUKTOR

Vaš osebni inštruktor

EKO inštruktor SEAT analizira obnašanje vozila in porabo goriva ter nato ponudi nasvete, kako lahko vozite še varčneje. Da bi učenje bilo tudi zabavno, vas pri tem igrivo izziva z majhnimi nalogami. Rezultat: več veselja, manj izpustov CO₂.

Okolju prijazna vožnja
Znižanje porabe goriva
Kaže podrobne informacije o vožnji
Z izzivi EKO inštruktorja vadite svoje vozne lastnosti
PODROBNOSTI

Odvisno je od tehnike

VSE PRED OČMI

Potovalni računalnik kaže vse relevantne podatke vozila SEAT Mii: denimo aktualno in povprečno porabo goriva ter preostali doseg, trajanje vožnje, povprečno hitrost ali zunanjo temperaturo.

STORITVE V ŽIVO

Z opcijskimi storitvami v živo boste vedno na tekočem: storitve na spletu Traffic Live, Local Search in vreme v živo vas oskrbujejo z vsemi informacijami, ki jih potrebujete med vožnjo.

GLASBA ZA VOŽNJO

S sistemom SEAT Sound System lahko prek CD-/MP3-predvajalnika uživate ob svojih najljubših posnetkih ali povežete svoje naprave prek vmesnika AUX-In: šest zvočnikov zagotavlja prepričljiv zvok.

MOTORJI

Kaj vas poganja?