Novi SEAT Leon X-PERIENCE

Preizkusno trčenje Euro NCAP

S

Tehnologija Full Link

PO ŽELJI S

4Drive
4Drive

Odkrivanje novih poti

Ven iz mesta dogodivščinam nasproti. Novi SEAT Leon X-PERIENCE je opremljen s stalnim štirikolesnim pogonom 4Drive, enim izmed najsodobnejših sistemov za štirikolesni pogon na svetu. S tem potencialom lahko vozilo pritiskate do skrajnosti.

NOTRANJOST

Dovolj prostora za dogodivščine

Vozilo, ki izpolni vse vaše želje in nudi veliko prostora, da lahko vsak dan doživite le najboljše. Novi SEAT Leon X-PERIENCE razpolaga z izjemnimi 587 litri prostornine prtljažnika, ki jo lahko povečate na 1.470 litrov. Ne glede na to, kaj počnete, je prava mala dogodivščina vedno nekje za vogalom. V notranjosti lahko uživate v najsodobnejšem sistemu Infotainment z 8-palčnim pametnim zaslonom na dotik in v vseh možnostih, ki jih nudi tehnologija Full Link.

ALUMINIJASTA PLATIŠČA

Vse je dogodivščina

Izjemna zmogljivost in izrazit dizajn določata osebnost novega SEAT Leona X-PERIENCE. Enako velja za najmanjše podrobnosti vse do koles. Izbirate lahko med številnimi stilskimi in športnimi aluminijastimi platišči.

NOTRANJOST

Usedite se

Ali sedite udobno? V novem Leonu X-PERIENCE najdete različna obstojna oblazinjenja z obdelavo visoke kakovosti.

VARNOST

Varno na poti

ZAŠČITA PEŠCEV

Dodaten par oči ni nikoli odveč. Sistem za nadzor prometa Front Assist z zaščito pešcev, ki je na voljo kot dodatna oprema, v SEAT Leonu X-Perience čuti, če kdo pred vašim vozilom prečka cestišče, in po zvočnem signalu začne samodejno zavirati.

SISTEM ZA POMOČ PRI ZASTOJIH TRAFFIC JAM ASSIST

V SEAT Leonu X-PERIENCE se lahko sprostite s funkcijo Stop & Go, ki vam pomaga, da brez težav premagujete zastoje.

SISTEM ZA POMOČ V SILI EMERGENCY ASSIST

Če se znajdete v nevarni situaciji, vas lahko zaradi opcijske asistence za ukrepanje v sili v novem SEAT Leonu X-PERIENCE skrbi ena stvar manj. Voznik je samodejno obveščen, če se dalj časa ne odzove, preden se vozilo popolnoma zaustavi.

TEMPOMAT Z AVTOMATSKIM URAVNAVANJEM RAZDALJE (ACC)

Vzemite nogo s plina in se sprostite. Novi SEAT Leon X-PERIENCE bo pazil na vas, ko pospešujete in zavirate, ter pri tem vedno vzdrževal oddaljenost do spredaj vozečih vozil. Opcijski sistem ACC zagotavlja dodatno udobje.

ASISTENCA HIGH BEAM ASSIST

Ta opcijska funkcija samodejno prilagaja intenzivnost žarometov situaciji ter samodejno preklaplja med dolgimi in zasenčenimi lučmi.

Več informacij o novem SEAT Leonu X-PERIENCE
Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu