Vsi modeli
Mii
Ibiza SC
Ibiza
Ibiza ST
Toledo
Leon SC
Leon
Leon ST
X-Perience
Ateca
Alhambra

NORA PRILOŽNOST! Z VOZILI SEAT LOCO.

Pripravite se na nora doživetja!

Iščete izhod iz vsakdanjih situacij in sivine vsakdana? Prepustite se življenju in se odpeljite divjim dogodivščinam naproti.

Izkoristite noro priložnost!

Pripravili smo vam noro priložnost za nakup vozila SEAT, ki ga odlikuje noro dobro financiranjem, nora dobra oprema LOCO in kasko za 1 euro na mesec**.

To je zagotovo ponudba, ki je ne smete zamuditi, zato poiščite svoj najbližji salon in se čimprej odpeljite nepozabnim dogodivščinam naproti.

Zagotovite si svojo testno vožnjo ter preverite takoj dobavljiva vozila.

Podajte se na nepozabno pot odkrivanja najbolj norih priložnosti ko lahko pomahate sivini vsakdana v slovo. Te lahko sežejo vse od noro lepe narave do najvišje točke v državi, do katere se lahko po čudoviti cesti pripeljete v svojem novem vozilu SEAT. Ter do noro dobrih palačink, kamor lahko odpeljete svoje noro dobre prijatelje. Naj se vaš najbolj nori pobeg prične. Zdaj!
Zakaj LOCO?

Avtomobili SEAT z oznako LOCO prinašajo divjo svežino v našo ponudbo, saj je z njimi vselej čas za nora doživetja in noro lepe stvari. Z njimi bo tudi vaša vožnja nabita s pozitivnimi čustvi in pristnim španskim temperamentom. Kot nalašč za ustvarjanje noro lepih spominov.

Kdo je LOCO?

Za vas imamo pripravljen popoln avtomobil za odklop. Le ugotoviti morate, katero izmed naših vozil LOCO vam najbolj noro ustreza. Izbira bo vse prej kot lahka.

Leon SC že za 11.799 €*

Obarvajte dan z adrenalinom

Legendarni design v paru z najsodobnejšo tehnologijo! Seat Leon SC Loco združuje moderno oblikovanje, dinamične vozne lastnosti in užitek v vožnji. Z njim še tako dolgočasna siva cesta dobi pridih barvitega adrenalina. Izkoristite to noro priložnost, da v stilu pomahate sivini vsakdana!

Poglejte akcijski cenik > Leon SC.

Leon že za 12.499 €*

Zgrabite priložnost v najbolj norem stilu

Priložnost najbolje izkoristimo tedaj, ko imamo pri roki prvovrstno opremo. SEAT Leon Loco je opremljen s potovalnim računalnikom, zaslonom na dotik in radiem s priključkom USB, tako da vas bo na poti lahko vselej spremljala vaša najljubša glasba. Preplet moderne tehnologije vozila SEAT Leon Loco bo vsaki vožnji dodal pridih nepozabnosti.

Poglejte akcijski cenik > Leon.

Leon ST že za 12.999 €*

Izstopajte z več prostora

Seat Leon ST Loco je karavan, ki izstopa v karavani vozil. Odlikuje ga brezhibno sožitje prostornosti ob nespremenjenem užitku v vožnji. S 587-litrskim prtljažnikom boste lahko s seboj vzeli vse, kar potrebujete za najbolj nore dogodivščine! Uživajte v vožnji ob največji meri udobja in stila!

Poglejte akcijski cenik > Leon ST.

Ibiza že za 8.888 €*

Potovanje, ki se noro vtisne v spomin

Preden se odpravite ustvarjat spomine, si že vnaprej zagotovite, da bodo nepozabni.

Ibiza ima povsem prenovljeno notranjost in dizajn, odlikuje jo odlična povezljivost in novi infotainment sistemi. V učinkovitih ECOTSI-motorjih je sedaj še več moči pri manjši porabi. Zato je nova SEAT Ibiza sanjsko vozilo za pobeg v neznano.

Z novo generacijo Ibize se pripravljeni podajte na pot, ki si jo boste zapomnili za vedno. Ker bo ta pobeg prijeten in nabit z energijo!

Poglejte akcijski cenik > Ibiza SC, Ibiza in Ibiza ST

Toledo že za 10.999 €*

Odpravite se noro daleč

Pustolovščine spremljajo tiste, ki si upajo. S SEAT Toledom se kar pogumno podajte na pot, saj je 550 litrov dovolj za vsak družinski podvig.

V lepem in zanesljivem Toledu lahko občutite estetiko kupeja in vsestranskost karavana. Čaka vas prijetna in pustolovščin polna pot.

Poglejte akcijski cenik > Toledo.

Mii že za 8.888 €*

Neskončne možnosti za nepozabno izkušnjo!

Mii se povsod dobro znajde. Popelje vas v svet, kjer je vse blizu in priročno. Opremljen je z najsodobnejšo tehnologijo zato uživate več in porabite manj.

Naj se vaša nepozabna pot prične.

Poglejte akcijski cenik > Mii.
Poleg odličnih cen izkoristite tudi:

/ Porsche Kasko zavarovanje za samo 1 €/mesec**.*Akcijske maloprodajne cene z vključenim DDV veljajo za navedena vozila SEAT Loco (osnovna barva) ob hkratnem financiranju in zavarovanju preko skupine Porsche Finance Group Slovenia.

**Permanentno Porsche Kasko zavarovanje pri Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji, če bo zavarovanje v veljavi vsaj 2 leti. Premija je navedena s 6,5 % DPZP, DDV ni obračunan skladno s 1. točko 1. odstavka 44. člena ZDDV-1. Več o pogojih na porscheleasing.si.

Slike so simbolične. Akcija traja do 31. 8. 2016 oz. do preklica. Vozila so na voljo v omejenih količinah. Za modele SEAT Loco velja 2-letna garancija brez omejitve kilometrov. Uvoznik si pridržuje pravico do sprememb cen, opreme in ostalih podatkov brez predhodnega obvestila.