Vsi si jih želijo

Se radi znajdete v središču pozornosti? SEAT Ibiza in SEAT Leon vedno privlačita oči in sta pripravljena na akcijo tudi v urbani džungli. Izstopata z impresivno notranjostjo in zunanjim izgledom. Poganjajo ju učinkoviti, a varčni motorji. Pozornost še tako zaspane okolice pa prebudita z edinstvenim dizajnom, svežimi barvnimi paketi notranjosti in zunanjosti, pri čemer nudita številne možne kombinacije.

Razlogov, zakaj si vsi želijo to čudovito vozilo, kar ne zmanjka. Eden od njih so tudi brezplačne zimske pnevmatike in odlična cena. Ibiza SC Loco je lahko vaša že za 89 EUR na mesec*, Ibiza Style za samo 99 EUR na mesec*, Leon ST Loco za samo 115 EUR na mesec* in SEAT Leon ST Style za 158 EUR na mesec*.

SEAT IBIZA LOCO

SEAT Ibiza SC Loco vam ponuja najkrajšo pot do pozornosti vzbujajoče elegance. V serijski opremi, ki jo ponuja, vas bo varno popeljala z dvema čelnima ter stranskima varnostnima blazinama, sistemom ABS in ESC ter funkcijo dnevnih luči. Za pravo vzdušje je tu še SEAT Media System Touch z zaslonom na dotik in štirimi zvočniki. Za več udobja med vožnjo pa poskrbijo klimatska naprava, potovalni računalnik in zložljiva zadnja klop.

SEAT IBIZA STYLE

Za bolj zahtevne je tu Ibiza Style, ki ima električni in ogrevani ogledali v barvi vozila. Z naprednim sistemom Media System Color s šestimi zvočniki in samodejno klimatsko napravo Climatronic zlahka spremeni vožnjo v pravo doživetje. Brez skrbi, za varnost skrbita sistem za zaznavanje utrujenosti voznika in speljevalna asistenca Hill Hold Control. Odlikuje jo tudi zložljiva zadnja klop, čeprav boste gotovo najbolj uživali na voznikovem sedežu!

SEAT LEON ST STYLE

SEAT Leon ST Style pooseblja eleganco. Ponaša se s privlačnim videzom notranjosti Style ter v usnje oblečenim volanskim obročem in prestavno ročico. Njegova močna točka je tudi varnost, saj ga odlikuje sistem za zaznavanje utrujenosti voznika, speljevalna asistenca Hill Hold Control in sprednji meglenki s funkcijo osvetlitve vožnje v ovinek. Udobje med vožnjo zagotavljajo samodejna klimatska naprava Climatronic, po višini nastavljiva sprednja sedeža in tempomat. Ampak dovolj je besed. Leon ST Style je pripravljen, da zapelje vse.

SEAT LEON ST LOCO

Za vse, ki ljubite užitek v vožnji in potrebujete več prostora, je tu SEAT Leon ST Loco. Razvajal vas bo s kar do 1.470 litri prtljažnega prostora. Odlikuje ga potovalni računalnik, zaslon na dotik in radio s priključkom USB. Ta skrbi za to, da vas na poti vselej spremlja vaša najljubša glasba. Tako s svojim prepletom moderne tehnologije vožnji vedno doda pridih nepozabnosti. Za brezskrbnost v vožnji pa je tu kar 7 varnostnih blazin, sistem ABS, ASR, ESC in sistem samodejnega zaviranja v trku. Vse zato, da boste varni in navdušeni vsakič, ko sedete za volan.

Oprijemljiva priložnost

Ob nakupu kateregakoli izmed vozil SEAT prejmete tudi brezplačne zimske pnevmatike - velja za omejeno količino vozil iz zaloge 2016. Preverite ugodne pogoje financiranja, ki veljajo prav za vse modele vozil SEAT.

Več o ponudbi in ugodnih pogojih financiranja v vašem izbranem salonu SEAT

Porsche Verovškova, Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana
Avto Slak Novo mesto, Kolodvorska 4, 8000 Novo mesto
Stavanja Nova Gorica, Industrijska cesta 5, 5000 Nova Gorica
Avto Jarc Maribor, Ptujska cesta 139, 2000 Maribor
Stavanja Tolmin, Na Logu 1, 5220 Tolmin
Dominko Ptuj, Zadružni trg 8, 2251 Ptuj
Joras center Ribnica, Ob železnici 7, 1310 Ribnica
Avto Štaleker, Legenska c. 42, 2380 Slovenj Gradec
Avto Jereb Izola, Polje 9b, 6310 Izola
Servis Drev Petrovče, Drešinja vas 46a, 3301 Petrovče
Carcomerce, Ljubljanska cesta 16, 1270 Litija
Avtocenter Špan Brezovica, Tržaška cesta 547, 1351 Brezovica
Avto Cerar Kamnik, Tkalska pot 6, 1240 Kamnik
Avtohiša Vrtač Kranj, Delavska cesta 4, 4000 Kranj

* Akcijske maloprodajne cene z vključenim DDV vsebujejo bonus v obliki znižanja MPC vozila v vrednosti 1.500 € z DDV in veljajo v primeru financiranja preko družbe Porsche Leasing SLO d.o.o. in sklenitve permanentnega Porsche kasko zavarovanja preko družbe Porsche Versicherungs AG, Podružnica v Sloveniji, ki sta del skupine Porsche Finance Group Slovenia pod pogoji akcije SEBON17.
Primer izračuna velja v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu za 84 mesecev po pogojih tarife SEBON17 pri Porsche Leasing SLO d.o.o. firma za leasing, Ljubljana. Vsi pogoji so razvidni iz ponudbe na strani www.porscheleasing.si. Vrednosti mesečnih obrokov so zaokrožene na vrednosti brez decimalnih števil.
** Velja pri sklenitvi permanentne zavarovalne police pri družbi Porsche Versicherungs AG, Podružnica v Sloveniji za prvo leto, če bo zavarovanje v veljavi vsaj dve leti. V zavarovalni premiji je obračunan 8,5% DPZP, DDV skladno s 1. točko 1. odstavka 44. člena. Več o pogojih na www.porscheleasing.si.
Slike so simbolične. Akcija traja do do preklica. Vozila so na voljo v omejenih količinah. Uvoznik si pridržuje pravico do sprememb cen, opreme in ostalih podatkov brez predhodnega obvestila.

Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu