Vročica jeseni

Do 3.000 EUR* prihranka

Vroča poletna ponudba vozil SEAT se nadaljuje z Vročico jeseni! Vsi modeli namreč ohranjajo poletno temperaturo z vročim prihrankom, kaskom za 1 evro** in 6-letnim jamstvom. Tako lahko SEAT Ibizo odpeljete do 2.000 €*, SEAT Leona ali SEAT Alhambro pa kar do 3.000 €* ugodneje. Tokratno vročo akcijo smo dodatno začinili še z brezplačnimi zimskimi pnevmatikami in dobroimetjem v višini 42 EUR na Porsche Group kartici zvestobe.

SEAT LEON

Vročica jeseni bo navdušila tudi najbolj zahtevne, saj vključuje modele Reference, Style in FR. Slednji v svoji bogati opremi med drugim ponuja tudi sončno streho in navigacijo. Vse, ki potrebujete veliko prostora, pa bo razveselila karavanska različica ST z do kar 1.470 litri prtljažnega prostora.

SEAT IBIZA

Priljubljena SEAT Ibiza je vselej pripravljena na akcijo, saj jo poganja paleta učinkovitih in varčnih motorjev. A ni le živahna, je tudi pametna. S tehnologijo Full Link se enostavno poveže z vašim pametnim telefonom. Z novimi barvnimi paketi notranjosti in zunanjosti ter veliko izbiro pnevmatik nudi številne možnosti kombinacij. Naj očara in zapelje tudi vaše racionalne čute v tokratni akciji Vročica jeseni.

SEAT ALHAMBRA

Naj Vročica jeseni zajame vašo družino. Tudi tisto, malo večjo. SEAT Alhambra namreč ponuja od 5 do 7 sedežev in ogromen prtljažni prostor, ki meri tja do 2.340 litrov. Tako lahko na družinske izlete ali potovanja vzamete prav vse, kar potrebujete. Da pa bo natovarjanje še prijetneje, skrbi električno odpiranje prtljažnika ter sistem Kessy za odklepanje, zaklepanje in zagon brez ključa. Z infotainment sistemom SEAT Media System Plus pa bo vožnja dobila dodaten pridih zabave. Alhambra vaši družini ne prinaša samo udobja in zabave, temveč jo odlikuje tudi vrhunska varnost, ki je okronana s petimi zvezdicami Euro NCAP.

Preverite vročo ponudbo vozil iz zaloge.

Vsaka dobra priložnost pa ima rok trajanja, zato Vročica jeseni čaka na vas le do 30. novembra 2016 oz. do preklica pri vseh pooblaščenih trgovcih z vozili SEAT:

Porsche Verovškova, Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana
Avto Slak Novo mesto, Kolodvorska 4, 8000 Novo mesto
Stavanja Nova Gorica, Industrijska cesta 5, 5000 Nova Gorica
Avto Jarc Maribor, Ptujska cesta 139, 2000 Maribor
Stavanja Tolmin, Na Logu 1, 5220 Tolmin
Dominko Ptuj, Zadružni trg 8, 2251 Ptuj
Joras center Ribnica, Ob železnici 7, 1310 Ribnica
Avto Štaleker, Legenska c. 42, 2380 Slovenj Gradec
Avto Jereb Izola, Polje 9b, 6310 Izola
Servis Drev Petrovče, Drešinja vas 46a, 3301 Petrovče
Carcomerce, Ljubljanska cesta 16, 1270 Litija
Avtocenter Špan Brezovica, Tržaška cesta 547, 1351 Brezovica
Avto Cerar Kamnik, Tkalska pot 6, 1240 Kamnik
Avtohiša Vrtač Kranj, Delavska cesta 4, 4000 Kranj
Avtohiša Kolmanič & Dolk, Industrijska ulica 1, 9000 Murska Sobota

*Prihranek do 2.000 € (Ibiza), do 3.000 € (Leon in Alhambra) z vključenim DDV velja za izbrana vozila SEAT iz zaloge in vključuje bonus v obliki znižanja MPC v vrednosti 1.500 € z DDV. Navedeni prihranek velja v primeru financiranja preko družbe Porsche Leasing SLO d.o.o. in sklenitve permanentnega Porsche kasko zavarovanja preko družbe Porsche Versicherungs AG, Podružnica v Sloveniji, ki sta del skupine Porsche Finance Group Slovenia pod pogoji akcije SEBON16II.

**Velja pri sklenitvi permanentne zavarovalne police pri družbi Porsche Versicherungs AG, Podružnica v Sloveniji za prvo leto , če bo zavarovanje v veljavi vsaj dve leti. V zavarovalni premiji je obračunan 8,5% DPZP, DDV skladno s 1. točko 1. odstavka 44. člena ZDDV-1 ni obračunan. Več o pogojih na www.porscheleasing.si.

Slike so simbolične. Akcija traja do 30. 11. oz. do preklica. Vozila so na voljo v omejenih količinah. Uvoznik si pridržuje pravico do sprememb cen, opreme in ostalih podatkov brez predhodnega obvestila.