SEAT SPORT

Vznemirljiva dirka na Nürburgringu

Pretekli dirkaški konec tedna sta se z zmagama na Nürburgringu izkazala voznika Mikel Azcona (PCR Sport) in Alessandro Sebasti Scalera (Baporo Motorsport). Zaključni dirki se bosta odvijali v Barceloni 5. in 6. novembra.

 

KOLEDAR DIRK V LETU 2016

Sledite dirkaški strasti

SEAT Leon Eurocup v sezoni 2016: 23. in 24. april: Estoril (Portugalska) - 1. in 2. dirka / 14. in 15. maj: Silverstone (Velika Britanija) - 3. in 4. dirka / 4. in 5. junij: Paul Ricard (Francija) - 5. in 6. dirka / 16. in 17. julij: Mugello (Italija) - 7. in 8. dirka / 10. in 11. september: Red Bull Ring (Avstrija) - 9. in 10. dirka / 17. in 18. september: Nürburgring (Nemčija) - 11. in 12. dirka / 5. in 6. november: Barcelona (Španija) - 13. in 14. dirka

LEON CUP RACER

Ustvarjen za dirkališče

Leon CUP RACER je mogočna pojava, ki navdušuje s kombinacijo privlačnega dizajna in izjemne aerodinamike. Nova merila za SEAT Sport, novo poglavje uspešne zgodbe znamke SEAT.
SEAT SPORT

Po svetu

Na spletni strani SEAT Sport lahko spremljate koledar dirk in dirkaško tekmovanje, ki se odvija po vsem svetu.

DODATKI

Testirano za vsakdanjik

Na oddelku športne dopolnilne opreme SEAT dela ekipa inženirjev in tehnikov, ki določajo, načrtujejo in testirajo večino dopolnilne opreme za trg. Ta ekipa skupaj s tehničnim centrom SEAT razvija produkte ter jih v nadaljevanju testira in certificira po standardih za kakovost in dizajn znamke SEAT.

Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu