INSIDE SEAT

Svet znamke SEAT

Naša vozila navdušujejo - tukaj lahko prvič pogledate v zakulisje osrčja znamke SEAT in se tudi sami navdušite za tehniko. Od blizu doživite, kako nastaja Technology To Enjoy.

Čudovit razvoj

Pri izdelavi naših modelov je pomembna vsaka podrobnost: ko vrednote znamke in značaj modelov dobijo obliko, damo dizajnu pomen. V tem se kaže naša ljubezen za lepoto in popolnost.

Tisoč čudovitih idej

Naša inovacijska moč je zmogljivost več kot 1.000 sodelavcev v tehničnem centru v Martorellu. V osrčju znamke načrtujemo, oblikujemo in razvijamo vozila - ter tako obujamo tehnologijo.

Z največjim užitkom pri vožnji

Nikoli ne gre samo za hitrost. Temveč za to, da je vsako potovanje - dolgo ali kratko, hitro ali počasno - čisto veselje. To je cilj razvoja pri vsakem posameznem sestavnem delu naših vozil.

Strast za popolnost

Smo perfekcionisti in vemo, da velikokrat največjo razliko ustvari majhna podrobnost. In ker je ta podrobnost lahko res vsak element, poskrbimo, da je prav vse kar najboljše kakovosti.

Zgodbe postanejo zgodovina

Naša zgodba se je začela pred 60 leti - od takrat se zgodovina znamke stalno razvija: z milijoni doživetij v vsakem posameznem vozilu, ki smo ga izdelali.

Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu