INFORMACIJE O DIZELSKIH MOTORJIH

Pri nas imajo najvišjo prednost

Glede na preiskave, ki tečejo v povezavi z dizelskimi motorji družbe Volkswagen AG, vam sporočamo, da vsa nova vozila znamke SEAT z motorji Euro 6 brez izjem izpolnjujejo zakonske obveznosti. Poleg tega vam zagotavljamo, da so vsi motorji varni in primerni za vožnjo.

SEAT Slovenija je začel z akcijo vpoklica vozil z dizelskimi motorji EA189

SEAT je z marcem 2016 začel z akcijo vpoklica vozil z dizelskimi motorji EA189. Zaradi odstopanja vrednosti dušikovih oksidov (NOx) bodo vsa prizadeta vozila naknadno obdelana. SEAT Slovenija je prizadete stranke o tem obvestil že v oktobru 2015. V naslednjem koraku bodo stranke prejele nov dopis, v katerem jih bomo neposredno pozvali, da se dogovorijo za točen termin s pooblaščenim servisom SEAT. Ta informacija bo se izvajala po stopnjah in glede na model čez celotno leto 2016. Za vse prizadete stranke bodo vsa potrebna popravila seveda izvedena brezplačno.

Popolna primernost za cesto vozil z motorjem EA189

Tudi če se ukrepi še niso začeli izvajati, se lahko stranke SEAT pomirjeno vozijo dalje. Vsa vozila z dizelskim motorjem EA189 so popolnoma varna in primerna za vožnjo. 

Cilj je s skorajšnjo akcijo vpoklica povrniti zaupanje prizadetih strank, da bodo ponovno v celoti zadovoljne. Na ta način sta SEAT Slovenija in celotna mreža trgovcev delovala v preteklosti in tako bosta delovala tudi v prihodnosti.

Se sprašujete, ali je prizadeto tudi vaše vozilo? Potem uporabite naše preverjanje na spletu. Na podlagi identifikacijske številke vozila (VIN) boste dobili hiter odgovor na to vprašanje.

Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu