Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.
DIZAJN

Velikost, ki ustreza vsem

SEAT Alhambra v vsakem pogledu kaže veličino: od zunaj, od znotraj in seveda pri dizajnu. Vidi se ji, da lahko marsikaj prenese, hkrati pa je zaradi dinamičnega značaja eden redkih enoprostorcev z močno, športno navzočnostjo. Notranjost je zasnovana za sedem oseb, zaradi prostornine prtljažnika do 2430 litrov pa je pravi transportni čudež.

ZUNANJOST

Več športa za družino

Zaradi športnih dimenzij, jasnih linij in značilnih kolotekov SEAT Alhambra nastopa suvereno, kar v njenem segmentu ni samoumevno. Strešni usmernik zraka, daleč navzdol segajoča vrata prtljažnika in LED-luči, ki jih ni mogoče spregledati, ustvarijo podobo zadka. Skupaj z vpadljivim pokrovom motornega prostora in značilno mrežo hladilnika je Alhambra značilni SEAT.

BARVE

Pokažite svojo pravo barvo

Univerzalne barve
Kovinske barve
KOLESA

Krasna stvar

Izbirajte med številnimi aluminijastimi platišči, da bi videz in vozne lastnosti SEAT Alhambre izpopolnili po svojem okusu: izbirate lahko platišča do dimenzije 18".

NOTRANJOST

Nudi užitek pri vožnji

V SEAT Alhambri je dovolj prostora za vse in vsakogar: k sodobni notranji zasnovi spadajo številne možnosti shranjevanja in do sedem kakovostnih sedežev - k voznikovemu sedežu pa še razkošna masažna in pomnilna funkcija. Pri vozilu s 5 sedeži ima prtljažnik radodarno prostornino 955 litrov, z zloženo zadnjo sedežno klopjo celo do 2.430 litrov.

FUNKCIJA ZLAGANJA "EASY-FOLD"

RAZNOLIKA V 32 IZVEDBAH.

Vse sedeže SEAT Alhambre lahko zahvaljujoč funkciji zlaganja "Easy-Fold" zložite posamezno. Lahko jih postavite po želji in iz skupno 32 različnih možnosti postavitve izberete natančno tisto, ki jo vi in vaša družina trenutno potrebujete.

 

2.430l

Prostornina prtljažnika

7

Sedeži

Zlaganje sedežev
STEKLENO PANORAMSKO DVIŽNO STREŠNO OKNO

Spustite sonce v vozilo

Avtomatsko stekleno panoramsko dvižno strešno okno s pritiskom gumba spusti v SEAT Alhambro sonce ali osvežujočo sapico. Izjemen vrhunec opreme, ko se z družino odpravite na kratek poletni izlet. Tako imate lepo vreme neposredno v vozilu!

PODROBNOSTI

VEČ SLOGA, VEČ SUBSTANCE

Armaturna plošča:

vse, kar potrebujete, samo prijem vstran

Stekleno panoramsko dvižno strešno okno:

na poti spustite sonce v vozilo

Žarometi:

biksenonski žarometi s smernimi lučmi za optimalni pogled

Notranjost:

naj vam bo v SEAT Alhambri udobno

Alhambra:

tako stilska kot še nikoli, tako dobra kot še nikoli

Zunanji ogledali:

električno nastavljivi in ogrevani za več udobja in varnosti

Prtljažnik:

nešteto rešitev za kramo