Originalna dopolnilna oprema SEAT®

Za povsem vaš SEAT.

Naredite iz svoje SEAT Alhambre čisto svojega SEAT-a: s številno dopolnilno opremo SEAT Alhambra. Pustite se navdihniti: izbirajte med športnimi, priročnimi in udobnimi idejami, ki najbolj ustrezajo vam in vaši Alhambri.

Transport

Rešitve za vsako prtljago.

Za dopust, prosti čas ali šport: s transportnimi rešitvami SEAT imate s sabo vedno vse, kar vam je pomembno. Osnovni strešni nosilci predstavljajo osnovo za dopolnilno transportno opremo, denimo priročne nosilce za kolesa.

Zaščita

Brezhibno zaščiteni.

Da bi bil vaš SEAT dalj časa videti kot nov - tudi če sta že veliko užitkov pri vožnji doživela skupaj: z dodatno oblogo prtljažnika bo prtljažnik ostal čist, medtem ko talne obloge ohranjajo čistočo prostora za noge. Zavesice pa ščitijo karoserijo pred prahom in kamni.

Transportne rešitve

Varen tovor.

Ločilna mreža v prečni smeri

Mreža ločuje potniški prostor od prtljažnega in zagotavlja prevoz prtljage. Namestite jo hitro in preprosto, z nekaj prijemi pa jo tudi zlahka odstranite.

Dvojno dno prtljažnika

Z dvojnim dnom prostora za shranjevanje optimalno izkoristite prostor za shranjevanje v Alhambri. Ravna prtljažna površina zagotavlja največje udobje.

Dodatna obloga prtljažnika

Priročna in odporna: natančno prilagojena obloga prtljažnika z zvišanim robom prtljažnik ščiti pred umazanijo in iztekajočimi tekočinami. Je odporna proti kislini, pralna in ima nedrsno podlago.

Varnost

Varno na poti.

Vaša varnost je naša glavna prednostna naloga. Zato pri originalni dopolnilni opremi za varnost ne sklepamo nobenih kompromisov: to velja za naše najsodobnejše otroške sedeže in tudi za snežne verige ali odsevne telovnike.

Infotainment

Najsodobnejša tehnika

Najsodobnejša tehnika se pri znamki SEAT ne skriva le pod pokrovom motornega prostora - temveč tudi v notranjosti: tako adapter za pametni telefon in predvajalnik glasbe zagotavljata najvišjo mero povezljivosti. Z napravo za prostoročno telefoniranje lahko ostanete osredotočeni na promet in hkrati telefonirate. Navigacijske naprave pa vam kažejo najhitrejšo pot do doma.

Želite izvedeti več o SEAT Alhambri?