Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.
Originalna dopolnilna oprema SEAT®

Za vaš čisto osebni SEAT

Naredite iz svoje SEAT Alhambre čisto osebni SEAT: s številno dopolnilno opremo SEAT Alhambra. Pustite se navdihniti: izbirajte med športnimi, priročnimi in udobnimi idejami, ki najbolj ustrezajo vam in vaši Alhambri.

TRANSPORTNE REŠITVE

Varen tovor

LOČILNA MREŽA V PREČNI SMERI

Mreža ločuje potniški prostor od prtljažnega in zagotavlja prevoz prtljage. Namestite jo hitro in preprosto, z nekaj prijemi pa jo tudi zlahka odstranite.

Dvojno dno prtljažnika

Z dvojnim dnom prostora za shranjevanje optimalno izkoristite prostor za shranjevanje v Alhambri. Ravna prtljažna površina zagotavlja največje udobje.

DODATNA OBLOGA PRTLJAŽNIKA

Priročna in odporna: natančno prilagojena obloga prtljažnika z zvišanim robom prtljažnik ščiti pred umazanijo in iztekajočimi tekočinami. Je odporna proti kislini, pralna in ima nedrsno podlago.

Prevoz

Rešitve za vsako prtljago

Za dopust, prosti čas ali šport: s transportnimi rešitvami SEAT imate s sabo vedno vse, kar vam je pomembno. Osnovni strešni nosilci predstavljajo osnovo za dodatno transportno opremo, denimo priročne nosilce za kolesa.

Zmogljivost

Športni značaj

Poudarite športni značaj vozila - z originalno dopolnilno opremo SEAT® imate vse možnosti. Zaradi športnih dekorativnih elementov, aerodinamičnih delov, športnih stopalk in še marsičesa bo srce vsakega voznika bilo hitreje.

ALUMINIJASTA PLATIŠČA

Od elegantnih do športnih

Ne glede na to, ali dajete prednost športnemu ali elegantnemu nastopu - stilska aluminijasta platišča iz originalne dopolnilne opreme SEAT® nudijo pravi dizajn za prav vsak okus.

INFOTAINMENT

Najsodobnejša tehnika

Najsodobnejša tehnika se pri znamki SEAT ne skriva le pod pokrovom motornega prostora - temveč tudi v notranjosti: tako adapter za pametni telefon in predvajalnik glasbe zagotavljata najvišjo mero povezljivosti. Z napravo za prostoročno telefoniranje lahko ostanete osredotočeni na promet in hkrati telefonirate. Navigacijske naprave pa vam kažejo najhitrejšo pot do doma.

Zaščita

Brezhibno zaščiteni

Da bi bil vaš SEAT dalj časa videti kot nov - tudi če sta že veliko užitkov pri vožnji doživela skupaj: z dodatno oblogo prtljažnika bo prtljažnik ostal čist, medtem ko talne obloge ohranjajo čistočo prostora za noge. Zavesice pa ščitijo karoserijo pred prahom in kamni.

ZUNANJI ELEMENTI

Eleganten nastop

Pri SEAT Alhambri že prvič prepoznate, da se razlikuje od drugih vozil. In to zlasti pri slogu in dizajnu, s katerima družinski enoprostorec vzbuja pozornost. Poleg tega še večji vtis naredi z ustrezno originalno dopolnilno opremo SEAT®, denimo s kromiranimi zaslonkami zunanjih ogledal. Te SEAT Alhambri dajo nekaj več.

Varnost

Varno na poti

Vaša varnost je naša glavna prednostna naloga. Zato pri originalni dopolnilni opremi za varnost ne sklepamo nobenih kompromisov: to velja za naše najsodobnejše otroške sedeže in tudi za snežne verige ali odsevne telovnike.

Partner SEAT v vaši bližini