Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.
Servis SEAT

Vaš SEAT v najboljših rokah!

Povezava španske strasti z nemško inženirsko umetnostjo. To je SEAT. Da boste lahko uživali tudi po nakupu, nudi SEAT številne servisne storitve. Porsche Bank nudi številne finančne storitve. Prepričajte se sami.

Strokovni servis SEAT

Strokovnjaki za vaš SEAT

Nihče ne pozna vašega vozila SEAT tako dobro kot strokovnjaki pooblaščenega servisa SEAT. Zato ste lahko prepričani, da je vaše vozilo tukaj v najboljših rokah. Uporabite številne servisne storitve, denimo Servis pnevmatik SEAT, Servis z glavnim pregledom, Servis Clever Repair in druge. Izkoristite najvišjo kakovost in pregledne stroške.

Asistenca seat – jamstvo mobilnosti

Več informacij o brezmejni mobilnosti.

Pri nakupu vozila SEAT lahko pričakujete najboljšo kakovost. Kljub temu se včasih znajdemo v položaju, denimo pri okvari ali nezgodi, v katerem smo odvisni od pomoči. V prvih dveh letih po nakupu vozila SEAT - z majhnim zneskom celo celotno uporabno dobo vozila - vas naše jamstvo mobilnosti vsestransko ščiti. Pri okvari ali nesreči smo za vas na voljo 24 ur na dan: servisna linija 080 19 40.

Jamstvo SEAT

Sproščeno na poti.

Pri vožnji z vozilom SEAT lahko uživate na vso moč, kajti z vozilom SEAT ste najbolje zaščiteni. Z jamstvom SEAT, jamstvom mobilnosti SEAT ali obveznim škodnim zavarovanjem in kasko zavarovanjem.