Tehnologija

Veliko prostora. Veliko tehnoloških rešitev.

Prostorna SEAT Alhambra je tudi na tehnični ravni res velika: s številnimi sistemi za zabavo ter asistenčnimi, aktivnimi in pasivnimi varnostnimi sistemi. S štirikolesnim pogonom, asistenco za mrtvi kot Blind Spot Detection in voznikovim sedežem z masažno funkcijo postane vsaka vožnja z družino zelo udobno in zabavno doživetje.

SEAT Media Sistem Plus

Glasba za vožnjo.

Vse na zaslonu: s sistemom Media System Plus s 6,5-palčnim barvnim zaslonom in CD/MP3-predvajalnikom z režo za SD-kartico in USB-vmesnikom. V glasbi lahko med vožnjo uživate s skupno osmimi zvočniki.

Biksenonski žarometi

Svetel pogled.

Biksenonski žarometi niso samo videti dobro: svetel in jasen pogled teh inovativnih luči je zelo podoben naravni dnevni svetlobi. Tudi vaše oči se bodo počasneje utrudile zaradi varčnih luči.

Masažni sedež

Sprostitev s pritiskom gumba.

Za popolno udobje pri potovanju se lahko kot voznik v SEAT Alhambri usedete na masažni sedež z integriranim ogrevanjem. Z mehansko masažno funkcijo (na voznikovem sedežu) dosežemo boljšo držo predela hrbta ter tako zagotovimo razbremenitev hrbtenice in boljšo prekrvavitev nog. Na kratko: vse za to, da se v vozilu odlično počutite.

Vrhunci

Varnost je vaše udobje.

Kessy

S sistemom zaklepanja in zagona brez ključa KESSY se vrata odprejo, tudi če ključa ne vzamete iz žepa. Ko se SEAT Alhambri približate na pribl. 1,5 metra, se odklene samodejno s pritiskom na kljuko sprednjih vrat, na primer.

Dinamično uravnavanje podvozja

Štirje neodvisni senzorji analizirajo vozni položaj in natančno prilagodijo podvozje razmeram na cesti. Da bi prilagodili delovanje vzmeti, se kolesne obese SEAT Alhambre prilagajajo popolnoma individualno.

Kamera za vzvratno vožnjo

Če starši rečejo, da imajo oči zadaj, to tako tudi mislijo.

Zadnji USB-priključki

Vsak človek ima danes vsaj eno napravo. Zdaj jih lahko polnimo kadar koli.

Električna drsna vrata

Odprta za vse.

Zaradi velikih električnih drsnih vrat na obeh straneh je SEAT Alhambra še bolj raznolika: tako sta vstopanje in izstopanje za vse enako udobni kot natovarjanje notranjosti - tudi zahvaljujoč električnim vratom prtljažnika. S sistemom zaklepanja in zagona brez ključa KESSY lahko vrata odklenete, tudi če ključa ne vzamete iz žepa.

Parkirna asistenca

Vaš osebni parkirni servis.

S parkirno krmilno asistenco Park Assist boste povsod našli ustrezno parkirno mesto: SEAT Alhambra z avtomatskim servokrmiljenjem v brezhibnem kotu manevrira v prosto parkirno mesto. Če pa raje parkirate sami, optični parkirni sistem vklopi kamero za vzvratno vožnjo, ko prestavite v vzvratno prestavo.

4DRIVE

Pripravljen za vsako cesto.

S štirikolesnim pogonom 4Drive SEAT Alhambra prepriča na vseh cestah in v vseh vremenskih pogojih. Tudi v težkih okoliščinah nudi stabilno in prijetno doživetje vožnje, pri kateri ste vedno na poti s kar največjim oprijemom in izjemno okretnostjo vozila.

Želite izvedeti več o SEAT Alhambri?