Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.
TEHNOLOGIJA

VELIKO PROSTORA ZA TEHNIKO

Prostorna SEAT Alhambra je tudi na tehnični ravni res velika: s številnimi sistemi za zabavo ter asistenčnimi, aktivnimi in pasivnimi varnostnimi sistemi. S štirikolesnim pogonom, asistenco za mrtvi kot in masažnim sedežem postane vsaka vožnja z družino zelo udobno in zabavno doživetje.

SEAT MEDIA SYSTEM PLUS

Glasba za vožnjo

Vse na zaslonu: s sistemom Media System Plus s 6,5-palčnim barvnim zaslonom in CD/MP3-predvajalnikom z režo za SD-kartico in USB-vmesnikom v vozilu SEAT Alhambra. V glasbi lahko med vožnjo uživate s skupno osmimi zvočniki.

Biksenonski žarometi

Svetel pogled

Biksenonski žarometi niso samo videti dobro: svetel in jasen pogled teh inovativnih luči je zelo podoben naravni dnevni svetlobi. Tudi vaše oči se bodo počasneje utrudile zaradi varčnih luči.

MASAŽNI SEDEŽ

Sprostitev s pritiskom gumba

Za popolno udobje pri potovanju se lahko v SEAT Alhambri usedete na masažni sedež z integriranim ogrevanjem sedežev. Z mehansko masažno funkcijo za voznikov sedež dosežemo boljšo držo predela hrbta ter tako zagotovimo razbremenitev hrbtenice in boljšo prekrvavitev nog. Na kratko: vse za to, da se v vozilu odlično počutite.

Parkirni sistem

Vaš osebni parkirni servis

S parkirnim sistemom boste povsod našli ustrezno parkirno mesto: SEAT Alhambra z avtomatskim servokrmiljenjem v brezhibnem kotu manevrira v prosto parkirno mesto. Če pa raje parkirate sami, optični parkirni sistem vklopi kamero za vzvratno vožnjo, čim je vstavljena vzvratna prestava.

VRHUNCI

Varnost je vaše udobje

1
2
3
4
1
KESSY

S sistemom zaklepanja in zagona brez ključa KESSY se vrata odprejo, tudi če ključa ne vzamete iz žepa. Čim se SEAT Alhambri približate na pribl. 1,5 metra, se odklene samodejno.

2
DINAMIČNO URAVNAVANJE PODVOZJA

Štirje neodvisni senzorji analizirajo vozni položaj in natančno prilagodijo podvozje razmeram na cesti. Da bi prilagodili delovanje vzmeti, se kolesne obese SEAT Alhambre prilagajajo popolnoma individualno.

3
FUNKCIJA ZLAGANJA EASY-FOLD

V SEAT Alhambri za več prtljažnega prostora ni več treba odstranjevati sedežev. Obe zadnji sedežni vrsti in sovoznikov sedež se zahvaljujoč sistemu Easy-Fold preprosto znižajo v dno vozila. Rezultat: do 2.430 litrov prostornine prtljažnega prostora.

4
MENJALNIK Z DVOJNO SKLOPKO

Menjalnik z dvojno sklopko DSG združuje udobje in agilnost: hitro prestavite z obvolanskimi tipkami ali prepustite učinkoviti avtomatiki, da vsakič izbere primerno prestavo.

ELEKTRIČNA DRSNA VRATA

Odprta za vse

Zaradi velikih električnih drsnih vrat na obeh straneh je SEAT Alhambra še bolj raznolika: tako sta vstopanje in izstopanje za vse enako udobni kot natovarjanje notranjosti - tudi zahvaljujoč električnim vratom prtljažnika. S sistemom zaklepanja in zagona brez ključa KESSY se vrata odprejo, tudi če ključa ne vzamete iz žepa.

SISTEM START-STOP

Preprosto odklopiti

S sistemom start-stop lahko preprosto varčujete z gorivom in s tem znižate izpuste: ko je vozilo v prostem teku, se motor izključi. Čim pritisnete stopalko sklopke, se ponovno zažene. Tako varujete okolje in tudi privarčujete.

4DRIVE

Pripravljen za vsako cesto

S štirikolesnim pogonom 4Drive SEAT Alhambra prepriča na vseh cestah in v vseh vremenskih pogojih. Tudi v težkih okoliščinah nudi stabilno in prijetno doživetje vožnje, pri kateri ste vedno na poti s kar največjim oprijemom in izjemno okretnostjo vozila.