Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.

Nova SEAT Arona Beats

Preizkusno trčenje Euro NCAP

ZVOK

Premium zvočni dizajn

DIZAJN

Dvobarvna ambientna osvetlitev

TEHNOLOGIJA

7 vrhunskih zvočnikov

Prihranek, ki odlično zveni!

Uživaj v jasnosti zvočnega sistema BeatsAudio™, skrbi za varno vožnjo pa prepusti novi SEAT Aroni. Odpelji svoj model SEAT Arona, ki te zdaj pričakuje s prihrankom do 2.000 €1 in kaskom za 1 € na mesec3.

 

SEAT DIZAJN. BEATSAUDIO™ ZVOK.

Prišel je čas, da povečate glasnost.

Nova SEAT Arona Beats je mestni terenec, ki je ustvarjen za to, da ga je slišati. Nadgradite vozno izkušnjo s sedmimi fino uglašenimi zvočniki, 300-vatnim ojačevalnikom in zmogljivim globokotoncem. Z ambientno osvetlitvijo v oranžni in beli barvi bo vsak ritem prav tako lep in dober, kot zveni.

 

BARVA

Vaš živahni duh.

IZBERITE SVOJO BARVO

Izberite barve, ki se ujemajo z vašo osebnostjo, z različnimi možnostmi kombiniranja barve strehe in karoserije. Popoln do zadnjega detajla z vzvratnim ogledalom in zadnjimi meglenkami po meri. Čisto vi, od začetka do konca.

ZVOČNI SISTEM ZA VOZILA

Resnično zveni bolje.

Materiali vrhunske kakovosti. Po navdihu znamke Beats by Dr. Dre je ta zvočni sistem za vozila razvit za popolnoma čist, jasen in harmoničen zvok. Sedem vrhunskih zvočnikov z bogatim prostorskim zvokom in 10-litrskim globokotoncem v prtljažniku. Vse za občutek, kot ga nudi sedež v prvi vrsti, tisti na sredini.

LED-žarometi
Navigacijski sistem
BeatsAudio™
Parkirni sistem
TEHNOLOGIJA

Ritem, ki vas zapelje.

Vaša glasba pomeni, da odločate vi. Digitalni kombinirani instrument, večfunkcijski usnjeni volan in 8-palčni zaslon sistema Colour Media vam bodo olajšali upravljanje glasbe med vožnjo.

 

ZUNANJOST

Videz, ki ustreza vašemu življenju.

17-PALČNA FINO OBDELANA URBANA ČRNA R-PLATIŠČA

Ne želite le dobrega zvoka. Želite tudi dober videz. 17-palčna fino obdelana urbana črna R-platišča na cesti izražajo jasno stališče.

MREŽA HLADILNIKA

Vaše približevanje je slišati. Vaš prihod je opaziti. S kromirano mrežo hladilnika boste na vsak cilj prispeli v slogu.

ZADNJE LED-LUČI Z LOGOTIPOM BEATS BY DR. DRE

Drzni. Svetli. Vi. Razsvetlite noč z zadnjimi LED-lučmi z logotipom znamke Beats by Dr. Dre.

DIZAJN

Glasba, ki jo lahko začutite.

BeatsAudio™ je več kot samo posladek za vaša ušesa. Z ambientno osvetlitvijo v oranžni in beli barvi vas od vzdušja po vaši meri loči le dotik.

NOTRANJOST

Bodite vidni. Bodite slišni. Bodite vi.

OBLAZINJENJE

Življenje je prekratko, da bi molčali. Povejte svetu, kako zelo radi imate svojo glasbo, s stilskim oblazinjenjem spredaj, ki ga krasi logotip Beats by Dr. Dre.

USNJEN VOLAN

Zaokrožen dizajn. Edinstveni oranžni šivi. Še en način, da svoji Aroni dodate ščepec sloga.

8-palčni ARONA BEATS

Glasba vas popelje drugam. Poiščite glasbo, ki se vas dotakne, na intuitivnem 8-palčnem zaslonu na dotik z edinstveno oranžno obrobo.

Pozor! Odlična SEAT ponudba.

Sledite povezavi in preverite aktualno ponudbo vozil SEAT, ki vas zdaj zapeljejo z odličnim prihrankom. Nova SEAT Arona vse do 2.000 € ugodneje.