Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.

Nova SEAT Arona Beats

Preizkusno trčenje Euro NCAP
Preizkusno trčenje Euro NCAP

Najvišja ocena, ki jo lahko vozilo prejme na preizkusnih trčenjih v okviru evropskega programa ocene varnosti novih avtomobilov (European New Car Assessment Programme).

Zvok
Premium zvočni dizajn
Zvok
Premium zvočni dizajn

Dizajn studijske kakovosti, ki ustvari vrhunsko izkušnjo poslušanja.

Dizajn
Dvobarvna ambientna osvetlitev
Dizajn
Dvobarvna ambientna osvetlitev

Oranžne in bele LED-luči ustvarijo vzdušje, ki se sklada z glasbo.

Tehnologija
7 vrhunskih zvočnikov
Tehnologija
7 vrhunskih zvočnikov

Sedem fino nastavljenih zvočnikov, ki zagotavljajo popolnoma čvrst in jasen zvok.

Prihranek, ki odlično zveni!

Uživaj v jasnosti zvočnega sistema BeatsAudio™, skrbi za varno vožnjo pa prepusti novi SEAT Aroni. Odpelji svoj model SEAT Arona, ki te zdaj pričakuje s prihrankom do 2.000 €1 in kaskom za 1 € na mesec3.

Dizajn SEAT. Zvok BeatsAudio™.

Prišel je čas, da povečate glasnost.

Nova SEAT Arona Beats je mestni terenec, ki je ustvarjen za to, da ga je slišati. Nadgradite vozno izkušnjo s sedmimi fino uglašenimi zvočniki, 300-vatnim ojačevalnikom in zmogljivim globokotoncem. Z ambientno osvetlitvijo v oranžni in beli barvi bo vsak ritem prav tako lep in dober, kot zveni.

Izberite svojo barvo

Barva

Vaš živahni duh.

Izberite barve, ki se ujemajo z vašo osebnostjo, z različnimi možnostmi kombiniranja barve strehe in karoserije. Popoln do zadnjega detajla z vzvratnim ogledalom in zadnjimi meglenkami po meri. Čisto vi, od začetka do konca.

Izberite svojo barvo

Zvočni sistem za vozila

Resnično zveni bolje.

Materiali vrhunske kakovosti. Po navdihu znamke Beats by Dr. Dre je ta zvočni sistem za vozila razvit za popolnoma čist, jasen in harmoničen zvok. Sedem vrhunskih zvočnikov z bogatim prostorskim zvokom in 10-litrskim globokotoncem v prtljažniku. Vse za občutek, kot ga nudi sedež v prvi vrsti, tisti na sredini.

Izberite svojo barvo

Dizajn

Glasba, ki jo lahko začutite.

BeatsAudio™ je več kot samo posladek za vaša ušesa. Z ambientno osvetlitvijo v oranžni in beli barvi vas od vzdušja po vaši meri loči le dotik.

Izberite svojo barvo

Zunanjost

Videz, ki ustreza vašemu življenju.

17-palčna fino obdelana urbana črna R-platišča

Ne želite le dobrega zvoka. Želite tudi dober videz. 17-palčna fino obdelana urbana črna R-platišča na cesti izražajo jasno stališče.

Mreža hladilnika

Vaše približevanje je slišati. Vaš prihod je opaziti. S kromirano mrežo hladilnika boste na vsak cilj prispeli v slogu.

Zadnje LED-luči z logotipom Beats by Dr. Dre

Drzni. Svetli. Vi. Razsvetlite noč z zadnjimi LED-lučmi z logotipom znamke Beats by Dr. Dre.

Tehnologija

Ritem, ki vas zapelje.

Vaša glasba pomeni, da odločate vi. Digitalni kombinirani instrument, večfunkcijski usnjen volan in 8-palčni zaslon infotainment sistema vam bodo olajšali upravljanje glasbe med vožnjo.

Notranjost

Bodite vidni. Bodite slišni. Bodite vi.

Oblazinjenje

Življenje je prekratko, da bi molčali. Povejte svetu, kako zelo radi imate svojo glasbo, s stilskim oblazinjenjem spredaj, ki ga krasi logotip Beats by Dr. Dre.

Usnjen volan

Zaokrožen dizajn. Edinstveni oranžni šivi. Še en način, da svoji Aroni dodate ščepec sloga.

8-palčni Arona Beats

Glasba vas popelje drugam. Poiščite glasbo, ki se vas dotakne, na intuitivnem 8-palčnem zaslonu na dotik z edinstveno oranžno obrobo.

Dopolnilna oprema

Pripravljeni, da vidite glasbo?

Prostorna notranjost.

Kljub temu vse na dosegu.

Mreža hladilnika.

Elegantna izvedba.

17-palčna aluminijasta platišča.

Za popoln nastop.

Vstopne letve XCELLENCE.

Kanček ekskluzivnosti.

1Bonus v obliki znižanja maloprodajne cene vozila velja v primeru hkratnega financiranja/najema vozila preko družbe Porsche Leasing SLO d.o.o. ali Porsche Kredit in Leasing SLO, d.o.o. in sklenitvijo permanentnega SEAT zavarovanja3 (permanentni kasko Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno obvezno zavarovanje Zavarovalnica Sava d.d.), pod pogoji akcije SEBONFAST18II.

3SEAT zavarovanje: permanentno obvezno zavarovanje Zavarovalnice Sava d.d. in permanentno kasko zavarovanje Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji (velja "Življenjsko zavarovanje vozila": 1/3 nižja premija za permanentno Porsche kasko zavarovanje v vseh letih zavarovanja ali Porsche Kasko za 1 EUR mesec v prvem letu velja po pogojih permanentnega Porsche Kasko zavarovanja, če bo zavarovanje v veljavi vsaj 2 leti. Velja za vozila financirana preko skupine Porsche Finance Group Slovenia, premija je navedena z 8,5 % DPZP, DDV ni obračunan v skladu s 1. točko 1. odstavka 44. člena ZDDV-1)

Slike so simbolične. Ponudba traja od 29. 4. 2019 do 31. 10. 2019 oz. do odprodaje zalog. Vozila so na voljo v omejenih količinah. Za modele SEAT LOCO velja 2 - letna garancija brez omejitve kilometrov. Uvoznik si pridržuje pravico do sprememb cen, opreme in ostalih podatkov brez predhodnega obvestila. Izdaja december 2018.