Prepoznavanje govora*

Povežite svoje vozilo s svetom.

Za iskanje ciljev, naslovov ali medijev morate samo vprašati. Sistem aktivirate z besedama »hola hola«, roki pa obdržite na volanu, da ohranite popoln nadzor nad vozilom.

SEAT CONNECT

Vsaka pustolovščina zahteva zvočno podlago.

V kombinaciji z navigacijskim sistemom lahko uživate v medijih na zahtevo in pretakate glasbo, podcaste ali internetni radio. Načrtujte najhitrejšo pot do cilja, pridobite prometne informacije na poti in poiščite najbližje parkirišče ali bencinski servis.

Vedno povezani

Pomoč 24 ur na dan.

Funkcija klica v sili eCall samodejno vzpostavi povezavo z intervencijskimi službami in vnaprej posreduje vse potrebne podatke. Tako prihranite čas, ko je to potrebno.

Storitve na daljavo

Vaše vozilo v žepu.

Z daljinskim zaklepanjem in odklepanjem je odklepanje vozila tako preprosto kot odklepanje pametnega telefona. Za lažje iskanje v množici vključite hupo ali smernike.

Ali želite izvedeti več o SEAT Aroni?

Poraba goriva 5,3-7,1 l/100 km. Emisije CO₂ 102-161 g/km.

Slike so simbolične.

Asistenčni sistemi so dodatne elektronske naprave v motornih vozilih, ki vozniku pomagajo v določenih voznih situacijah. Vendar so ti sistemi podvrženi fizikalnim in sistemskim omejitvam in voznika ne odvezujejo odgovornosti, da upravlja svoje vozilo. V navodilih za uporabo preberite (pred prvo vožnjo), v kolikšni meri vas asistenčni sistem podpira.

*Govorno upravljanje v slovenskem jeziku trenutno še ni na voljo.