Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.
DOPOLNILNA OPREMA

PRIROČNI VSAKDANJI POMOČNIKI

Izberite ustrezno dodatno opremo, da bo SEAT Ateca postala vaš popoln sopotnik v mestu.

STILSKA PODOBA SPREDAJ

Zapeljiv videz

SPREMEMBA SLOGA

Spustite barvo v svoj vsakdanjik s paketom za stilsko podobo spredaj. Izbirate lahko med samojsko oranžno, Connect modro, čustveno rdečo in Crossover srebrno. Dodajte svoji Ateci nekaj posebnega.

PAKET ZA STILSKO PODOBO ZADAJ

Zapeljiva stilska podoba

Za 3 različne izvedbe izpušne cevi z zamenljivo okrasno letvijo v štirih različnih barvah lahko otročje lahko pričarate športni videz na cesti. Okrasne letve so na voljo v samojsko oranžni, Connect modri, čustveno rdeči in Crossover srebrni. Tako boste gotovo našli pravo zase.

REŠITVE

Vsakdanja dogodivščina

Občutiti vsakdanjik z majhno dogodivščino je lahko zelo dragoceno. Za več prostora opremite svojo Ateco s strešnim nosilcem ter otročje lahko prevažajte kolesa, jadralne in snežne deske ali smuči.

DEKORATIVNA NOTRANJOST

Barve za vsakdanjik

Dodajte barvo v vsakdanjik z dekorativnimi notranjimi okrasnimi elementi v samojsko oranžni, Connect modri, čustveno rdeči ali Crossover srebrni. Armaturna plošča, sredinska konzola, vrata in volan so s tem brezhibno prilagojeni vašemu slogu.

UPRAVLJANJE NATOVARJANJA

Rutina, kot mora biti

Ostanite organizirani in dnevna rutina bo postala zabavna. S transportnimi rešitvami SEAT bo vse ostalo na svojem mestu.

OTROŠKI SEDEŽI

Otroci in prtljaga

Varnost vaših otrok je vaša in naša glavna prednostna naloga. Z originalnimi otroškimi sedeži SEAT, ki so popolnoma prilagojeni vozilu SEAT.

Kolekcija Ateca

Ne glede na to, kje preživljate prosti čas, ste s kolekcijo SEAT Ateca vedno primerno oblečeni. Ekskluzivno oblikovana moda prinaša v vašo garderobo SEAT sodoben dizajn in preprosto eleganco. Zelo kakovostni materiali pri vsaki uporabi nudijo to, kar obljubljajo.

 

V kratkem pri vašem pooblaščenem partnerju SEAT.