Tehnologija

Pametne ideje

SEAT Ateca je polna pametnih idej, ki poskrbijo za varnejši, pestrejši in bolj povezan vsakdanjik.

4DRIVE

Nič vas ne more zadržati

S tehnologijo s štirikolesnim pogonom 4Drive ste vedno varno in sproščeno na poti - v vsakem vremenu in na vsakem terenu. Aktivirajte vozna načina Off-Road in Snow - in naj dnevne vožnje postanejo preprosto čudovite.

SPREMEMBA VREMENSKIH POGOJEV
Kamera Top View in parkirna asistenca s krmilno avtomatiko

Resnično preprosto parkiranje

Preprosto parkiranje brez stresa: zahvaljujoč kameram s 360-stopinjskim panoramskim prikazom in parkirnim sistemom z ultrazvočnimi senzorji za merjenje razdalje. Če želite, SEAT Ateca celo samostojno parkira v prosto parkirno mesto.

Brezžični polnilnik telefonov

Prazna baterija? Ni problema.

Polna baterija - brez kabla: pametni telefon preprosto položite na indukcijsko polnilno enoto SEAT Atece - in že brezžični polnilnik začne napajati baterijo vašega pametnega telefona.

Digitalni kombinirani instrument

Digital Cockpit

Najnovejši 10,2-palčni zaslon LCD vam omogoča večjo zbranost in boljši nadzor.  

Spremeni pogled
Funkcionalnost

Brez težav.

Električna vrata prtljažnika

Zahvaljujoč vratom prtljažnika, krmiljenim s senzorji, lahko prtljažnik SEAT Atece preprosto odprete ali zaprete s premikom noge - tudi ko nimate prostih rok.

Kessy

S samodejnim sistemom zaklepanja in zagona brez ključa lahko odpirate vrata, ne da bi vzeli ključe v roke. Čim se približate SEAT Ateci, se vrata samodejno odklenejo.

Srčni utrip

Ko se voznik s ključem približa, začne gumb za zagon v SEAT Ateci utripati v ritmu srčnega utripa.

Električna vlečna kljuka

Zahvaljujoč tej priročni funkciji lahko samo s pritiskom gumba vlečno kljuko pomaknete navzven in navznoter.

Tehnologija Full Link

Vedno povezani

S tehnologijo Full Link v SEAT Ateci lahko pametni telefon preprosto prek sistema infotainment neposredno povežete z vozilom. Tako lahko tudi na poti uporabljate vse prednosti aplikacij.

MENJAVA ZASLONA
Vozni profili SEAT (Drive Profile)

Vozite v svojem slogu

Nova SEAT Ateca je agilna v vsakem okolju, vozni profil pa lahko spremenite z vrtenjem gumba Driving Experience. Izbirate lahko med voznimi profili Normal, Eco, Sport, Individual, Off Road in Snow. S to izjemno funkcijo in dinamičnim uravnavanjem podvozja (DCC) se lahko nenehno odzovete na spreminjajoče razmere na cestišču ter zagotovite optimalne nastavitve za vsako vozno situacijo.

Želite izvedeti več o SEAT Ateci?