Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.
TEHNOLOGIJA

Pametne ideje

SEAT Ateca je polna pametnih idej, ki poskrbijo za varnejši, pestrejši in bolj omrežno povezan vsakdanjik.

BREZŽIČNI POLNILNIK TELEFONOV

Prazna baterija? Ni problema.

Polna baterija - brez kabla: pametni telefon preprosto položite na indukcijsko polnilno enoto SEAT Atece - in že brezžični polnilnik začne napajati baterijo vašega pametnega telefona.

KAMERA ZA POGLED OD ZGORAJ TOP VIEW IN PARKIRNA ASISTENCA S KRMILNO AVTOMATIKO

Resnično preprosto parkiranje

Preprosto parkiranje brez stresa: zahvaljujoč kameram s 360-stopinjskim panoramskim prikazom in parkirnim sistemom z ultrazvočnimi senzorji za merjenje razdalje. Če želite, SEAT Ateca celo samostojno parkira v prosto parkirno mesto.

TEHNOLOGIJA FULL LINK

Vedno povezani

MENJAVA ZASLONA

S tehnologijo Full Link v SEAT Ateci lahko pametni telefon preprosto prek multimedijskega sistema neposredno povežete z vozilom. Tako lahko tudi na poti uporabljate vse prednosti aplikacij.

FUNKCIONALNOST

Majhni pomočniki za vsakdanjik

1
2
3
4
1
ELEKTRIČNA VRATA PRTLJAŽNIKA

Zahvaljujoč vratom prtljažnika, krmiljenim s senzorji, lahko prtljažnik SEAT Atece preprosto odprete ali zaprete s premikom noge - tudi ko nimate prostih rok.

2
SISTEM ZAKLEPANJA IN ZAGONA BREZ KLJUČA KESSY

S samodejnim sistemom zaklepanja in zagona brez ključa lahko odpirate vrata, ne da bi vzeli ključe v roke. Čim se približate SEAT Ateci, se vrata samodejno odklenejo.

3
SRČNI UTRIP

Ko se voznik s ključem približa, začne gumb za zagon v SEAT Ateci utripati v ritmu srčnega utripa.

4
ELEKTRIČNA VLEČNA KLJUKA

Zahvaljujoč tej priročni funkciji lahko samo s pritiskom gumba vlečno kljuko pomaknete navzven in navznoter.

Učinkovito po mestu

Ko nujno postane zabava, je to preprosto dober občutek. Denimo ko ste na poti po mestu. V SEAT Ateci zaupajte motorjem, ki mojstrsko povežejo zmogljivost in učinkovitost.

VOZNI PROFILI SEAT (DRIVE PROFILE)

Vozite v svojem slogu

Nova SEAT Ateca je agilna v vsakem okolju, vozni profil pa lahko spremenite s pritiskom na gumb Driving Experience. Izbirate lahko med voznimi profili Normal, Eco, Sport, Individual, Off Road in Snow. S to izjemno funkcijo in dinamičnim uravnavanjem podvozja (DCC) se lahko nenehno odzovete na spreminjajoče razmere na cestišču ter zagotovite optimalne nastavitve za vsako vozno situacijo.

OGREVANJE MIRUJOČEGA VOZILA

Pripravljeni za vsak dan

Funkcija ogrevanja mirujočega vozila vam omogoča, da vnaprej izberete temperaturo v vozilu in že pred začetkom vožnje poskrbite za popolno udobje.

VKLOP

OGREVANJE MIRUJOČEGA VOZILA

Pripravljeni za vsak dan

Funkcija ogrevanja mirujočega vozila vam omogoča, da vnaprej izberete temperaturo v vozilu in že pred začetkom vožnje poskrbite za popolno udobje.

TEHNOLOGIJA 4DRIVE

Nič vas ne more zadržati

SPREMEMBA VREMENSKIH POGOJEV

S tehnologijo s štirikolesnim pogonom 4Drive ste vedno varno in sproščeno na poti - v vsakem vremenu in na vsakem terenu. Aktivirajte vozna načina Off-Road in Snow - in naj dnevne vožnje postanejo preprosto čudovite.