TEHNOLOGIJA

Pametne ideje

Nova SEAT Ateca je polna pametnih idej, ki poskrbijo za varnejši, pestrejši in bolj omrežno povezan vsakdanjik.

BREZŽIČNI POLNILNIK TELEFONOV

Prazna baterija? Ni problema.

Polna baterija - brez kabla: pametni telefon preprosto položite na indukcijsko polnilno enoto SEAT Atece - in že brezžični polnilnik začne napajati baterijo vašega pametnega telefona.

KAMERA ZA POGLED OD ZGORAJ TOP VIEW IN PARKIRNA ASISTENCA S KRMILNO AVTOMATIKO

Resnično preprosto parkiranje

Preprosto parkiranje brez stresa: zahvaljujoč kameram s 360-stopinjskim panoramskim prikazom in parkirnim sistemom z ultrazvočnimi senzorji za merjenje razdalje. Če želite, SEAT Ateca celo samostojno parkira v prosto parkirno mesto.

TEHNOLOGIJA FULL LINK

Vedno povezani

MENJAVA ZASLONA

S tehnologijo Full Link v novi SEAT Ateci lahko pametni telefon preprosto prek multimedijskega sistema neposredno povežete z vozilom. Tako lahko tudi na poti uporabljate vse prednosti aplikacij.

FUNKCIONALNOST

Majhni pomočniki za vsakdanjik

1
2
3
4
1
ELEKTRIČNA VRATA PRTLJAŽNIKA

Zahvaljujoč vratom prtljažnika, krmiljenim s senzorji, lahko prtljažnik nove SEAT Atece preprosto odpreteali zaprete s premikom noge - tudi ko nimate prostih rok.

2
SISTEM ZAKLEPANJA IN ZAGONA BREZ KLJUČA KESSY

S samodejnim sistemom zaklepanja in zagona brez ključa lahko odpirate vrata, ne da bi vzeli ključe v roke. Čim se približate novi SEAT Ateci, se vrata samodejno odklenejo.

3
SRČNI UTRIP

Ko se voznik s ključem približa, začne gumb za zagon v novi SEAT Ateci utripati v ritmu srčnega utripa.

4
ELEKTRIČNA VLEČNA KLJUKA

Zahvaljujoč tej priročni funkciji lahko samo s pritiskom gumba vlečno kljuko pomaknete navzven in navznoter.

Učinkovito po mestu

Ko nujno postane zabava, je to preprosto dober občutek. Denimo kot ste na poti po mestu. V novi SEAT Ateci zaupajte motorjem, ki mojstrsko povežejo zmogljivost in učinkovitost.

VOZNI PROFILI SEAT (SEAT DRIVE PROFILE)

Individualni užitek pri vožnji

Pri SEAT Ateci s pogonom spredaj lahko z gumbom Driving Experience izbirate med načini Eco, Normal, Sport ali Individual. Če se odločite za SEAT Ateco s štirikolesnim pogonom 4Drive, lahko poleg tega izbirate med načinoma Off-Road in Snow.

OGREVANJE MIRUJOČEGA VOZILA

Pripravljeni za vsak dan

Funkcija ogrevanja mirujočega vozila vam omogoča, da vnaprej izberete temperaturo v vozilu in že pred začetkom vožnje poskrbite za popolno udobje.

VKLOP

OGREVANJE MIRUJOČEGA VOZILA

Pripravljeni za vsak dan

Funkcija ogrevanja mirujočega vozila vam omogoča, da vnaprej izberete temperaturo v vozilu in že pred začetkom vožnje poskrbite za popolno udobje.

TEHNOLOGIJA 4DRIVE

Nič vas ne more zadržati

SPREMEMBA VREMENSKIH POGOJEV

S tehnologijo s štirikolesnim pogonom 4Drive ste vedno varno in sproščeno na poti - v vsakem vremenu in na vsakem terenu. Aktivirajte vozna načina Off-Road in Snow - in naj dnevne vožnje postanejo preprosto čudovite.

MOTORJI

Več zmogljivosti za vas

Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu