Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Tehnologija

Pametne ideje

SEAT Ateca je polna pametnih idej, ki poskrbijo za varnejši, pestrejši in bolj povezan vsakdanjik.

4DRIVE

Nič vas ne more zadržati

S tehnologijo s štirikolesnim pogonom 4Drive ste vedno varno in sproščeno na poti - v vsakem vremenu in na vsakem terenu. Aktivirajte vozna načina Off-Road in Snow - in naj dnevne vožnje postanejo preprosto čudovite.

SPREMEMBA VREMENSKIH POGOJEV
Kamera Top View in parkirna asistenca s krmilno avtomatiko

Resnično preprosto parkiranje

Preprosto parkiranje brez stresa: zahvaljujoč kameram s 360-stopinjskim panoramskim prikazom in parkirnim sistemom z ultrazvočnimi senzorji za merjenje razdalje. Če želite, SEAT Ateca celo samostojno parkira v prosto parkirno mesto.

Brezžični polnilnik telefonov

Prazna baterija? Ni problema.

Polna baterija - brez kabla: pametni telefon preprosto položite na indukcijsko polnilno enoto SEAT Atece - in že brezžični polnilnik začne napajati baterijo vašega pametnega telefona.

Digitalni kombinirani instrument

Digital Cockpit

Najnovejši 10,2-palčni zaslon LCD vam omogoča večjo zbranost in boljši nadzor.  

Spremeni pogled
Funkcionalnost

Brez težav.

Električna vrata prtljažnika

Zahvaljujoč vratom prtljažnika, krmiljenim s senzorji, lahko prtljažnik SEAT Atece preprosto odprete ali zaprete s premikom noge - tudi ko nimate prostih rok.

Kessy

S samodejnim sistemom zaklepanja in zagona brez ključa lahko odpirate vrata, ne da bi vzeli ključe v roke. Čim se približate SEAT Ateci, se vrata samodejno odklenejo.

Srčni utrip

Ko se voznik s ključem približa, začne gumb za zagon v SEAT Ateci utripati v ritmu srčnega utripa.

Električna vlečna kljuka

Zahvaljujoč tej priročni funkciji lahko samo s pritiskom gumba vlečno kljuko pomaknete navzven in navznoter.

Tehnologija Full Link

Vedno povezani

S tehnologijo Full Link v SEAT Ateci lahko pametni telefon preprosto prek sistema infotainment neposredno povežete z vozilom. Tako lahko tudi na poti uporabljate vse prednosti aplikacij.

MENJAVA ZASLONA
Vozni profili SEAT (Drive Profile)

Vozite v svojem slogu

Nova SEAT Ateca je agilna v vsakem okolju, vozni profil pa lahko spremenite z vrtenjem gumba Driving Experience. Izbirate lahko med voznimi profili Normal, Eco, Sport, Individual, Off Road in Snow. S to izjemno funkcijo in dinamičnim uravnavanjem podvozja (DCC) se lahko nenehno odzovete na spreminjajoče razmere na cestišču ter zagotovite optimalne nastavitve za vsako vozno situacijo.

Želite izvedeti več o SEAT Ateci?