Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.

Nova SEAT Arona

Preizkusno trčenje Euro NCAP

PRIHRANEK

do 2.000 €

DIZAJN

Po meri

TEHNIKA

Brezžični polnilnik

VARNOST

Senzor za mrtvi kot

Pozor! Delo na ceni!

Ona pravi napredna tehnologija. On pravi odlična ponudba. Jaz pravim zakaj ne oboje? SEAT Arona polna pametnih rešitev zdaj s prihrankom do 2.000 €in kaskom za 1 € na mesec3. Izberi svoje vozilo iz zaloge, da doživiš mestne ulice in spontane pobege ob koncu tedna.

 

DIZAJN

Delajte, kar vam je všeč.

Nekateri sledijo čredi. Drugi se stvarem posvetijo na drugačen način. Nova SEAT Arona je mestni SUV, ustvarjen za pogumne. Za tiste, ki raje gredo po svoji poti. S številnimi individualno oblikovanimi značilnostmi ustvari povezavo med okretnim mestnim vozilom in slogom SUV-ja. Tukaj je, pripravljena za pustolovščine. Ste pripravljeni?

 

 

TEHNOLOGIJA

Krasni novi svet

Z najsodobnejšo tehnologijo, denimo brezžičnim polnilnikom ter sistemom zaklepanja in zagona brez ključa KESSY, za vožnjo brez stresa, da se lahko preprosto sprostite in uživate v vsakem trenutku.

Brezžični polnilnik
8-palčni navigacijski sistem
Gumb za zagon v ritmu srčnega utripa
BeatsAudio TM
VARNOST

Nadzor je v vaših rokah.

Ne glede na to, kam se odpravljate, vas bo SEAT Arona pri tem podpirala. Na cestišču ali pri težavnih manevrih ob zapuščanju parkirnega prostora vas bodo v neposredni bližini varnostni sistemi z najsodobnejšo tehniko pri tem varovali. In tudi vaše sopotnike. Delajte vse kot običajno. Ste v najboljših rokah.

Tempomat z avtomatskim uravnavanjem razdalje ACC s sistemom za nadzor prometa Front Assist.
6 varnostnih blazin
Senzor za mrtvi kot
Kamera za vzvratno vožnjo
GALERIJA

Tako boste naredili vtis

Nova SEAT Arona stvari ne počne le drugače. Vse počne s slogom. Z udobjem. Z izrazitimi oblikami. S posebej prostorno notranjostjo. Vpadljiva armaturna plošča in volan. Središčno nameščen 8-palčni zaslon. Zdaj ste vi na vrsti.

Gravura X

Ostrejša in elegantnejša

Sedeži

Udobje in popolna višina

Sprednje kolo

360-stopinjska agilnost

Volan in prestavna ročica

Veselje za napad

LED-žarometi

Celotno cestišče na očeh
DODATNA OPREMA

Naj ima vaš pogum prosto pot

Želite še več? Nova SEAT Arona nudi vse, kar pravkar potrebujete … naj bo to še enostavnejše, pametnejše in privlačnejše. Za Arono so na voljo številni dodatki. Zato jo lahko opremite po svojem okusu.

ULIČNA UMETNOST

Delajte, kar vam je všeč

To pomeni, zaupajte svojemu nagonu. Pojdite po svoji poti in doživeli boste čudovite stvari. Oglejte si, kako uveljavljeni ulični umetnik Mateo dela, kar mu je všeč. Veste, kaj mislimo.

 

 

1Bonus v obliki znižanja maloprodajne cene vozila velja v primeru hkratnega financiranja/najema vozila preko družbe Porsche Leasing SLO d.o.o. ali Porsche Kredit in Leasing SLO, d.o.o. in sklenitvijo permanentnega SEAT zavarovanja3 (permanentni kasko Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno obvezno zavarovanje Zavarovalnica Sava d.d.), pod pogoji akcije SEBONFAST18II.

3SEAT zavarovanje: permanentno obvezno zavarovanje Zavarovalnice Sava d.d. in permanentno kasko zavarovanje Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji (velja "Življenjsko zavarovanje vozila": 1/3 nižja premija za permanentno Porsche kasko zavarovanje v vseh letih zavarovanja ali Porsche Kasko za 1 EUR mesec v prvem letu velja po pogojih permanentnega Porsche Kasko zavarovanja, če bo zavarovanje v veljavi vsaj 2 leti. Velja za vozila financirana preko skupine Porsche Finance Group Slovenia, premija je navedena z 8,5 % DPZP, DDV ni obračunan v skladu s 1. točko 1. odstavka 44. člena ZDDV-1)

Slike so simbolične. Ponudba traja od 1. 12. 2018 do 30. 4. 2019 oz. do odprodaje zalog. Vozila so na voljo v omejenih količinah. Za modele SEAT LOCO velja 2 - letna garancija brez omejitve kilometrov. Uvoznik si pridržuje pravico do sprememb cen, opreme in ostalih podatkov brez predhodnega obvestila. Izdaja december 2018.