Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.
Akcijske ponudbe
Testne vožnje

Pobegni v urbano neznano.

Želiš preizkusiti vse napredne rešitve in udobje, ki jih ponujajo vozila SEAT? Izberi SEAT Tarraca Xcellence ali SEAT Leona FR in na testni vožnji zapelji ulice s pametno tehnologijo. Prijavi se in dinamičnega sopotnika pripeljemo kar do tebe.

SEAT Tarraco Xcellence

Veliki SUV, ki za sabo pusti vsak izgovor. Predaleč? Naj te vodi digitalno voznikovo mesto. Pretesno? Na voljo imaš kar 7 sedežev. Preveč gneče? Prepusti se asistenci Traffic Jam. S SEAT Tarracom osvajaj neutrjene poti ali zapelji urbane ulice in uživaj v dovršeni opremi izvedbe Xcellence. Njegova prostornost ti ponuja veliko možnosti za nenehno rast, edinstven športni dizajn, dinamične zadnje LED luči in 20" lita platišča pa privabijo vsak pogled. Zgrabi priložnost, prijavi se na testno vožnjo in pobegni v urbano neznano. Brez izgovorov.

SEAT Leon FR

Izberi svojega dinamičnega sopotnika z dovršenim dizajnom, športnimi poudarki in napredno tehnologijo, ki poenostavi tvoj vsakdan. Imaš polne roke velikih načrtov? Uporabi Kessy, sistem za odklepanje in zagon brez ključa. Potrebuješ svežo energijo? Napolni baterije z brezžičnim polnilnikom mobilnega telefona, kar med potjo. Želiš izkoristiti najboljša leta? Ohrani brezskrbnost z varnostnim sistemom Lane Assist, ki ohranja smer na voznem pasu, Traffic Jam Assist, ki ti pomaga pri zastojih in ACC tempomatom z avtomatskim uravnavanjem razdalj. Pobegni v urbano neznano in na svoji poti uživaj v dinamični vožnji s SEAT Leonom FR.