Avtohiša Radanovič Brežice
Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke

Leon Sportstourer

Preizkusno trčenje Euro NCAP
Preizkusno trčenje Euro NCAP

Najvišja ocena, ki jo lahko vozilo prejme na preizkusnih trčenjih v okviru evropskega programa ocene varnosti novih avtomobilov (European New Car Assessment Programme).

Vključno s
5-letnim jamstvom
Vključno s
5-letnim jamstvom

Jamstvo do 5 let in skupno prevoženih 100.000 km se konča, če je dogovorjeni čas potekel ali pa je bilo največje prevoženo število kilometrov prekoračeno (kar nastopi prej). Akcija je veljavna do preklica.

Tehnologija
Brezžični polnilnik
Tehnologija
Brezžični polnilnik

Vedno imeti rezervni načrt je morebiti že postala navada, vendar pa se lahko v SEAT Leonu Sportstourer popolnoma sprostite. Če je baterija telefona prazna, je še vedno na voljo brezžični polnilnik. Še bolje: manj kablov, manj stvari v napoto

Tehnologija
Digitalni kombinirani instrument
Tehnologija
Digitalni kombinirani instrument

Vse vaše informacije, spredaj in v sredini. Digitalni kombinirani instrument prikazuje vse, kar potrebujete, od zemljevidov naprej.

Oprema

Style

  • 16'' aluminijasta platišča Design 30/2
  • Samodejna klimatska naprava, dvopodročna, s filtrom Air Care
  • Vzvod za enostavno podiranje naslona zadnje klopi iz prtljažnega prostora

od 18.632 €

Konfiguriraj

Xcellence

  • Sistem zaklepanja in zagona brez ključa Kessy
  • 17'' aluminijasta platišča Dynamic 30/1
  • LED-dnevne luči, LED-sprednji meglenki, LED-zadnje luči

od 21.053 €

Konfiguriraj

FR

  • Možnost izbire voznega profila SEAT Drive Profile
  • 17'' aluminijasta platišča Dynamic 30/2
  • Dodatno zatemnjena stekla

od 21.043 €

Konfiguriraj
SEAT Leon Sportstourer

Uporabi ali pozabi

Razum, srce in pogum. Pri tridesetih imaš vse! SEAT Leon Sportstourer pa je tu, da ti pomagata zaživeti na polno. Urbani sopotnik s športnimi poudarki te zapelje z napredno tehnologijo, ki poenostavi tvoj vsakdan. Ko imaš polne roke velikih načrtov, uporabi Kessy, sistem za odklepanje in zagon brez ključa, napolni baterije z brezžičnim polnilnikom mobilnega telefona in ohrani brezskrbnost z varnostnim sistemom Line Assist, ki ohranja smer na voznem pasu. Zdaj s prihrankom vse do 4.000 €1 in kaskom za 1 € na mesec3. Uporabi ali pozabi.

Dizajn

Popolna ponudba prostora za družine

SEAT Leon Sportstourer ima edinstveno eleganco zahvaljujoč popolni izvedbi linij. Daljša karoserija obljublja večje udobje in več prostora v notranjosti. Vse, kar pričakujete od vozila, ki poskrbi za brezskrbno starševstvo.

Tehnologija

Uživajte vsako sekundo

Ker je SEAT Leon Sportstourer opremljen z najsodobnejšimi tehnološkimi novostmi, lahko uživate v vsakem trenutku. Oprema, tudi tista, ki je na voljo kot nadgradnja, denimo brezžični polnilnik in parkirni sistem, pripomore k temu, da vsaka vožnja poteka brez težav in prekinitev.

Varnost

Ne skrbite

Mirnost je vedno najpomembnejša. Zahvaljujoč naprednim varnostnim sistemom novega SEAT Leona Sportstourer, kot je denimo sistem za zaznavanje utrujenosti ali tempomat z avtomatskim uravnavanjem razdalje, se boste vedno počutili varno.

Galerija

Pogumen. Dinamičen. Pripravljen na vožnjo.

SEAT Leon Sportstourer odlikujejo ikonski ikonografski dizajn in brezhibna sorazmerja. Udobje in prostornost sta del serijske opreme.

LED-žarometi.

Osvetlite noč.

Notranjost.

Udobje in kakovost sta na prvem mestu.

Prostornost.

Prostor za vso družino.

17-palčna aluminijasta platišča.

Elegantna zunanja oprema.

Učinkovitost

Na poti do dobrega začetka

Varujte okolje ter začnite vsako vožnjo z večjo učinkovitostjo in zmanjšanim izpustom izpušnih plinov zahvaljujoč motorjem v SEAT Leon Sportstourer. Pri tem motorju gredo moč, visoka zmogljivost in prijaznost okolju z roko v roki.

Dopolnilna oprema

Prilagojen vašim potrebam.

SEAT Leon Sportstourer je popolnoma opremljeno vozilo, vi pa lahko poskrbite za še več funkcionalnosti, tako da ga prilagodite svojim potrebam z veliko izbiro dopolnilne opreme, ki izpolnjuje vaša pričakovanja. Od opcij do individualne opreme za povečanje prtljažnega prostora in uporabnih dodatkov bo SEAT Leon Sportstourer pripravljen na to, da vstopite in se odpeljete.

Servis

V najboljših rokah

Želimo, da s svojim vozilom SEAT Leon Sportstourer neomejeno uživate. Sem spada tudi naš učinkovit servis najboljše kakovosti. In dober občutek, da ste vi in vaše vozilo v dobrih rokah.

Želite izvedeti več o SEAT Leon Sportstourer?

1Bonus v obliki znižanja maloprodajne cene vozila velja v primeru hkratnega financiranja/najema vozila preko družbe Porsche Leasing SLO d.o.o. ali Porsche Kredit in Leasing SLO, d.o.o. in sklenitvijo permanentnega SEAT zavarovanja3 (permanentni kasko Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno obvezno zavarovanje Zavarovalnica Sava d.d.), pod pogoji akcije SEBONFAST19II.

3SEAT zavarovanje: permanentno obvezno zavarovanje Zavarovalnice Sava d.d. in permanentno kasko zavarovanje Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji (velja "Življenjsko zavarovanje vozila": 1/3 nižja premija za permanentno Porsche kasko zavarovanje v vseh letih zavarovanja ali Porsche Kasko za 1 EUR mesec v prvem letu velja po pogojih permanentnega Porsche Kasko zavarovanja, če bo zavarovanje v veljavi vsaj 2 leti. Velja za vozila financirana preko skupine Porsche Finance Group Slovenia, premija je navedena z 8,5 % DPZP, DDV ni obračunan v skladu s 1. točko 1. odstavka 44. člena ZDDV-1)

Slike so simbolične. Ponudba traja od 29. 4. 2019 do 31. 1. 2020 oz. do odprodaje zalog. Vozila so na voljo v omejenih količinah. Uvoznik si pridržuje pravico do sprememb cen, opreme in ostalih podatkov brez predhodnega obvestila. Izdaja maj 2019.