Alhambra

Udobje
Električna drsna vrata
Udobje
Električna drsna vrata

Zaradi električnih drsnih vrat je vstopiti v vozilo in izstopiti iz njega več kot preprosto.

Prostornina prtljažnika
2.430 l
Prostornina prtljažnika
2.430 l

Dodatno prostorna notranjost ponuja prostor za vse, kar potrebuje vaša družina.

Varnost
Senzor za mrtvi kot
Varnost
Senzor za mrtvi kot

Napredna tehnologija, ki vas opozori na prihajajoča vozila, ki bi jih pri menjavi voznega pasu morebiti spregledali.

Udobje
Kessy
Udobje
Kessy

Zaradi samodejnega sistema zaklepanja in zagona lahko ključ pustite v žepu.

Dizajn

Brezhibno se prilega

SEAT Alhambra v vsakem pogledu kaže veličino: od zunaj, od znotraj in seveda pri dizajnu. Vidi se ji, da lahko marsikaj prenese, hkrati pa je zaradi dinamičnega značaja eden redkih enoprostorcev z močno, športno navzočnostjo. Z jasnimi linijami, pokrovom motornega prostora v obliki puščice in značilno sprednjo mrežo hladilnika je značilen SEAT.

Tehnologija

Tehnika za vso družino

SEAT Alhambra nudi veliko tehnoloških rešitev - in enako mero zabave: s številnimi sistemi za zabavo ter asistenčnimi, aktivnimi in pasivnimi varnostnimi sistemi postane vsaka vožnja z družino zelo udobno in zabavno doživetje. Cesta vas pričakuje!

Varnost

V najboljših rokah

Dobro je vedeti, da imaš podporo, še zlasti ko gre za varnost med vožnjo: SEAT Alhambra je opremljena s številnimi aktivnimi in pasivnimi varnostnimi sistemi, tako da ste pri vožnjah z najdražjimi vedno varni. Za to je bila tudi na preizkusnem trčenju Euro-NCAP nagrajena s petimi zvezdicami. SEAT Alhambra je pač družinski član, na katerega se lahko zanesete.

Dopolnilna oprema

Ali lahko ponudimo še kaj več?

SEAT Alhambra je že serijsko izjemno opremljena - seveda pa jo lahko z veliko izbiro dopolnilne opreme prilagodite svojim željam. Ne glede na to, ali gre za slogovne detajle, pametne transportne rešitve ali uporabne dodatke: ustvarite si vozilo čisto po svojem okusu.

Servis

V najboljših rokah

Želimo, da s svojim vozilom SEAT Alhambra neomejeno uživate. Sem spada tudi naš učinkovit servis najboljše kakovosti. In dober občutek, da ste vi in vaše vozilo v dobrih rokah.

Želite izvedeti več o SEAT Alhambri?