Akcijske ponudbe
Aktualna ponudba

Aktualna ponudba

Preveri aktualno ponudbo vozil SEAT, prejmi ugodnosti in izbiraj med različnimi možnostmi financiranja.

Ustvarjen, da ga odpeljete zdaj!

S petimi vrati ali Sportstourer z večjim prtljažnim prostorom? Izberite svojega novega SEAT Leona in ga odpeljite iz salona sedaj še ugodneje. Prihranite z bonom za financiranje v višini 1.500 € in si zagotovite kasko za 1 € na mesec1. Prihranek velja ob financiranju in zavarovanju preko podjetja Porsche Leasing. Zraven vam podarimo še bon v višini 250 € na kartici SEAT Card, ki ga lahko porabite za zimske pnevmatike ali drugo dopolnilno opremo SEAT2.

Priložnost po tvoje

Mestni okretnež ali prostorni terenec? Izberi svoje vozilo SEAT in ga zdaj odpelji do 6.000 €1 ugodneje ter izkoristi bon za dopolnilno opremo SEAT2 in kasko za 1 € na mesec3.

SEBON

Sodoben dizajn, udobje in napredna tehnologija v SEAT vozilih so ob sklenitvi financiranja še bližje, saj poleg lahko prejmeš bonus - kar do 2.200 € ugodnejšo ceno vozila.

Financiranje 1%

Kako do novega vozila SEAT?

Preprosto: z novim, ugodnim načinom financiranja se lahko odločite za izbran model znamke SEAT, in sicer za en odstotek njegove maloprodajne cene na mesec! Seveda se lahko odločite za različne višine pologa in različno dolge dobe financiranja. 

Obiščite najbližji salon vozil SEAT in se prepričajte o odlični ponudbi.

Porsche Verovškova, Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana
Avto Slak Novo mesto, Kolodvorska 4, 8000 Novo mesto
Avto Jarc Maribor, Ptujska cesta 139, 2000 Maribor
Avto Štaleker, Legenska c. 42, 2380 Slovenj Gradec
Avto Cerar Kamnik, Tkalska pot 6, 1240 Kamnik
Avtocenter Špan Brezovica, Tržaška cesta 547, 1351 Brezovica
Stavanja Nova Gorica, Industrijska cesta 5, 5000 Nova Gorica
Stavanja Tolmin, Na Logu 1, 5220 Tolmin
Servis Drev Petrovče, Drešinja vas 46a, 3301 Petrovče
Avto Jereb Izola, Polje 9b, 6310 Izola
Joras center Ribnica, Ob železnici 7, 1310 Ribnica
Carcomerce, Ljubljanska cesta 16, 1270 Litija
Dominko Ptuj, Zadružni trg 8, 2251 Ptuj
Avtohiša Vrtač Kranj, Delavska cesta 4, 4000 Kranj

1Bonus/prihranek v obliki znižanja maloprodajne cene vozil velja v primeru hkratnega financiranja vozila preko družbe Porsche Leasing SLO d.o.o. in sklenitvijo permanentnega SEAT zavarovanja (permanentno obvezno zavarovanje Zavarovalnice Sava d.d. in permanentno kasko zavarovanje Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji (velja "Življenjsko zavarovanje vozila": 1/3 nižja premija za permanentno Porsche kasko zavarovanje v vseh letih zavarovanja ali 2 Porsche Kasko za 1 EUR mesec v prvem letu velja po pogojih permanentnega Porsche Kasko zavarovanja, če bo zavarovanje v veljavi vsaj 2 leti. Velja za vozila financirana preko skupine Porsche Finance Group Slovenia, premija je navedena z 8,5 % DPZP, DDV ni obračunan v skladu s 1. točko 1. odstavka 44. člena ZDDV 1), pod pogoji akcije SEBON_2020_II.

2Velja za nakup zimskih pnevmatik iz zimske ponudbe dopolnilne opreme SEAT ali druge dopolnilne opreme SEAT. Pogoj za pridobitev bona za pnevmatike oz. dopolnilno opremo je kartica zvestobe SEAT Card, ki jo lahko brezplačno naročite pri pooblaščenem trgovcu ali serviserju SEAT ali na spletni strani www.seatcard.si.

Slike so simbolične. Ponudba traja od 1. 9. 2020 do 30. 10. 2020 oz. do odprodaje zalog. Vozila so na voljo v omejenih količinah. Uvoznik si pridržuje pravico do sprememb cen, opreme in ostalih podatkov brez predhodnega obvestila. Več na seat.si in porscheleasing.si.