Akcijske ponudbe
Priložnost po tvoje

Ujemi ugodne cene vozil SEAT

Odpelji svoje vozilo SEAT do 6.000 €1 ugodneje ter izkoristi bon za dopolnilno opremo SEAT 2 in kasko za 1 € na mesec3.

SEAT Arona

SEAT Arona, mestni SUV, narejen za drzne, navdušuje s pametnimi rešitvami in edinstveno obliko. Odpelji jo s prihrankom do 3.000 €1 , bonom za dopolnilno opremo SEAT2 in kaskom za 1 € na mesec3. Doživi enostavnost vsakdana in urbano okretnost. 

SEAT Ateca

Navduši vsakdan z ugodno ponudbo in edinstveno obliko! SEAT Ateca tvojo rutino zapelje s prihrankom do 6.000 €1, bonom za dopolnilno opremo SEAT2 in kaskom za 1 € na mesec3. Izberi SUV poln naprednih tehnologij. 

 

 

 

SEAT Tarraco

Pripravljen, da za sabo pusti vsak izgovor. Prostorni SEAT Tarraco je lahko tvoj s prihrankom do 6.000 €1, bonom za dopolnilno opremo SEAT2 in kaskom za 1 € na mesec3. Zakaj ne zdaj?

SEAT Leon

Dinamični sopotnik z okretnim dizajnom. Osvajaj poti s SEAT Leonom, ki ga zdaj lahko odpelješ s prihrankom do 5.000 €1, bonom za dopolnilno opremo SEAT 2 in kaskom za 1 € na mesec3. Pripravi se na nova doživetja.

1 Bonus/prihranek v obliki znižanja maloprodajne cene vozil velja v primeru hkratnega financiranja/najema vozila preko družbe Porsche Leasing SLO d.o.o. ali Porsche Kredit in Leasing SLO, d.o.o. in sklenitvijo permanentnega SEAT zavarovanja (permanentno obvezno zavarovanje Zavarovalnice Sava d.d. in permanentno kasko zavarovanje Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji (velja "Življenjsko zavarovanje vozila": 1/3 nižja premija za permanentno Porsche kasko zavarovanje v vseh letih zavarovanja ali 2 Porsche Kasko za 1 EUR mesec v prvem letu velja po pogojih permanentnega Porsche Kasko zavarovanja, če bo zavarovanje v veljavi vsaj 2 leti. Velja za vozila financirana preko skupine Porsche Finance Group Slovenia, premija je navedena z 8,5 % DPZP, DDV ni obračunan v skladu s 1. točko 1. odstavka 44. člena ZDDV 1), pod pogoji akcije SEBON_2020.

2 Višina bona je odvisna od modela in velja za nakup zimskih pnevmatik iz zimske ponudbe dopolnilne opreme SEAT ali druge dopolnilne opreme SEAT. Pogoj za pridobitev bona za financiranje in bona za pnevmatike oz. dopolnilno opremo je kartica zvestobe SEAT Card, ki jo lahko brezplačno naročite pri pooblaščenem trgovcu ali serviserju SEAT ali na spletni strani www.seatcard.si

Slike so simbolične. Ponudba traja od 22. 4. 2020 do 30. 9. 2020 oz. do odprodaje zalog. Vozila so na voljo v omejenih količinah. Akcija Priložnost po tvoje velja za omejeno serijo vozil na zalogi. Uvoznik si pridržuje pravico do sprememb cen, opreme in ostalih podatkov brez predhodnega obvestila.