Dobrodošli na svetli strani ceste

Ko ne veste, kako naprej, izberite svoje SEAT vozilo in zapeljite na svetlo stran ceste. Izbrani Hola! modeli so vam v posebni ponudbi na voljo že od 94 € na mesec1 skupaj s kaskom za 1 € na mesec2. Cene vozil vključujejo SEBON financiranje z zavarovanjem preko Porsche Leasinga.

SEAT Leon Sportstourer Hola! že za 111 € na mesec.

Zasijte na vseh poteh in uresničite velike načrte že za 111 € na mesec1. Ne pozabite, da zraven prejmete še kasko za le 1 € na mesec2.

SEAT Arona Hola! že za 109 € na mesec.

Odpeljite mestni SUV, ustvarjen za drzne, že za 109 € na mesec1. Poleg tega pa izkoristite še kasko ponudbo za le 1 € na mesec2

SEAT Ateca Hola! že za 141 € na mesec.

Prenovljena in elegantna SEAT Ateca je zdaj še robustnejša. Iz salona jo odpeljite že za 141 € na mesec1  in s kaskom za le 1 € na mesec2.

SEAT Tarraco Hola! že za 188 € na mesec.

Zakaj ne prihranite zdaj? Odpeljite prostorni SUV že za 188 € na mesec in izkoristite kasko za le 1 € na mesec2.

SEAT Ibiza Hola! že za 94 € na mesec.

Dinamično SEAT Ibizo odpeljite iz salona že za 94 € na mesec1 in izstopajte kamorkoli greste. Ne pozabite tudi na kasko za le 1 € na mesec2.

SEAT Leon Hola! že za 103 € na mesec.

SEAT Leon Hola! je ustvarjen, da zasije. Iz salona ga lahko odpeljete že za 103 € na mesec1, zraven pa izkoristite še kasko za le 1 € na mesec2.

Ste pripravljeni na več?

Če želite izbrani model SEAT s še več opreme za več udobja in varnosti ter si tako ustvariti svoj sanjski avto, smo za vas pripravili ponudbo, ki je ne smete spregledati. S SEBON financiranjem in z dodatnimi prihranki lahko svoje izbrano vozilo odpeljete iz salona vse do 4.000 € ugodneje. Preverite več pri izbranem prodajalcu vozil SEAT. Najprej pa seveda ne pozabite vaše sanjsko vozilo sestaviti v konfiguratorju.

1 Obrok leasinga je izračunan, z upoštevanjem znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti bonusa 1.500 EUR z vključenim DDV. Do financiranja nakupa vozila je leasingojemalec upravičen, če sklene pogodbo o finančnem leasingu vozila z družbo Porsche Leasing SLO d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in vozilo zavaruje s sklenitvijo SEAT zavarovanja (velja "Življenjsko zavarovanje vozila": 1/3 nižja premija za permanentno Porsche kasko zavarovanje v vseh letih zavarovanja ali 2 Porsche Kasko za 1 EUR mesec v prvem letu velja po pogojih permanentnega Porsche Kasko zavarovanja, če bo zavarovanje v veljavi vsaj 2 leti. Velja za vozila financirana preko skupine Porsche Finance Group Slovenia, premija je navedena z 8,5 % DPZP, DDV ni obračunan v skladu s 1. točko 1. odstavka 44. člena ZDDV 1) pod pogoji akcije SEBONFS_2021. Strošek zavarovanja vozila, ni vključen v obroku leasinga. Ostali pogoji pogodbe o finančnem leasingu, so razvidni na porscheleasing.si in seat.si.

Slike so simbolične. Ponudba traja do 30. 6. 2021 oz. do odprodaje zalog. Vozila so na voljo v omejenih količinah. Uvoznik si pridržuje pravico do sprememb cen, opreme in ostalih podatkov brez predhodnega obvestila.