Dobrodošli na svetli strani ceste

Ko ne veste, kako naprej, izberite svoje SEAT vozilo in zapeljite na svetlo stran ceste. Izbrani Hola! modeli so vam v posebni ponudbi na voljo že od 94 € na mesec1 skupaj z letno vinjeto in kaskom za 1 € na mesec2. Pohitite in izberite svoje SEAT vozilo, saj ponudba velja le do 31. 3. 2021. Cene vozil vključujejo SEBON financiranje z zavarovanjem preko Porsche Leasinga.

SEAT Leon Sportstourer Hola! že za 111 € na mesec.

Zasijte na vseh poteh in uresničite velike načrte že za 111 € na mesec1. Ne pozabite, da zraven prejmete še letno vinjeto in kasko za le 1 € na mesec2.

SEAT Arona Hola! že za 109 € na mesec.

Odpeljite mestni SUV, ustvarjen za drzne, že za 109 € na mesec1. Poleg letne vinjete pa izkoristite še kasko ponudbo za le 1 € na mesec2

SEAT Ateca Hola! že za 141 € na mesec.

Prenovljena in elegantna SEAT Ateca je zdaj še robustnejša. Iz salona jo odpeljite že za 141 € na mesec1 z brezplačno vinjeto in kaskom za le 1 € na mesec2.

SEAT Tarraco Hola! že za 188 € na mesec.

Zakaj ne prihranite zdaj? Odpeljite prostorni SUV že za 188 € na mesec1, izkoristite kasko za le 1 € na mesec2 in zraven prejmite še letno vinjeto.

SEAT Ibiza Hola! že za 94 € na mesec.

Dinamično SEAT Ibizo odpeljite iz salona že za 94 € na mesec1 in izstopajte kamorkoli greste. Ne pozabite še na kasko za le 1 € na mesec2 in brezplačno vinjeto. 

SEAT Leon Hola! že za 103 € na mesec.

SEAT Leon Hola! je ustvarjen, da zasije. Iz salona ga lahko odpeljete že za 103 € na mesec1, zraven pa izkoristite še kasko za le 1 € na mesec2 in prejmite še letno vinjeto.

Ste pripravljeni na več?

Če želite izbrani model SEAT s še več opreme za več udobja in varnosti ter si tako ustvariti svoj sanjski avto, smo za vas pripravili ponudbo, ki je ne smete spregledati. S SEBON financiranjem in z dodatnimi prihranki lahko svoje izbrano vozilo odpeljete iz salona vse do 4.000 € ugodneje. Preverite več pri izbranem prodajalcu vozil SEAT. Najprej pa seveda ne pozabite vaše sanjsko vozilo sestaviti v konfiguratorju.

1 Obrok leasinga je izračunan, z upoštevanjem znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti bonusa 1.500 EUR z vključenim DDV. Do financiranja nakupa vozila je leasingojemalec upravičen, če sklene pogodbo o finančnem leasingu vozila z družbo Porsche Leasing SLO d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in vozilo zavaruje s sklenitvijo SEAT zavarovanja (velja "Življenjsko zavarovanje vozila": 1/3 nižja premija za permanentno Porsche kasko zavarovanje v vseh letih zavarovanja ali 2 Porsche Kasko za 1 EUR mesec v prvem letu velja po pogojih permanentnega Porsche Kasko zavarovanja, če bo zavarovanje v veljavi vsaj 2 leti. Velja za vozila financirana preko skupine Porsche Finance Group Slovenia, premija je navedena z 8,5 % DPZP, DDV ni obračunan v skladu s 1. točko 1. odstavka 44. člena ZDDV 1) pod pogoji akcije SEBONFS_2021. Strošek zavarovanja vozila, ni vključen v obroku leasinga. Ostali pogoji pogodbe o finančnem leasingu, so razvidni na porscheleasing.si in seat.si.

Letno vinjeto za osebno vozilo kupec prejme ob nakupu novega vozila SEAT do 31. 3. 2021.

Slike so simbolične. Ponudba traja do 31. 3. 2021 oz. do odprodaje zalog. Vozila so na voljo v omejenih količinah. Uvoznik si pridržuje pravico do sprememb cen, opreme in ostalih podatkov brez predhodnega obvestila.