Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Finančne storitve
Možnosti financiranja
Porsche Finance Group Slovenia

Vaš partner za mobilnost prihodnosti.

Vse na enem mestu

Avto po želji, financiranje, zavarovanje in vse ugodnosti naših storitev - neposredno pri vašem trgovskem partnerju vozil SEAT.

Ukrojeno po meri

Izberite dobo financiranja, višino pologa, število prevoženih kilometrov na leto, model vozila, ali gre za lastništvo ali najem, enoletno ali permanentno zavarovanje.

Financiranje

Produkti kredita, finančnega in operativnega leasinga so zasnovani prilagodljivo. Tako vedno najdemo najboljšo rešitev za vas.

Zavarovanje

Zastopamo največje slovenske zavarovalnice in lastno zavarovalnico Porsche Zavarovanje. Ponujamo strokovno svetovanje in sklenitev vseh tipov avtomobilskih zavarovanj ter obročno plačilo do 12 mesecev brez obresti.

Vzdrževanje

Strokovno znanje in oprema sta bistvo naših servisnih storitev. Vzdrževalni produkti vam prihranijo čas in denar ter zmanjšajo tveganje. Naš cilj: zagotoviti, da bo vaša vožnja udobna in čim učinkovitejša z vidika gospodarnosti.

Paketna ponudba

Porsche Finance Group Slovenia vam zagotavlja popolno mobilnost. Zlasti ugodni so paketni produkti, ki vključujejo financiranje, servisiranje in zavarovanje.

Preverite oblike financiranja

PRILOŽNOST PO TVOJE

Ponudba vozil po posebej ugodni ceni.

FINANCIRANJE 1%

Odpelji izbrani model za le 1 % maloprodajne cene na mesec.

SEBON

S sklenitvijo financiranja ob nakupu vozila SEAT prejmete tudi bonus.

Storitve financiranja, zavarovanja in vzdrževanja.

Iskanje trgovca

Naši trgovci SEAT vam radi svetujejo in za vas pripravijo ponudbo ukrojeno po meri.