Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Servis SEAT

Brez skrbi. Samo spomini.

Osredotočite se na pomembno

Imate velike načrte.

Ko zaslišite klic pustolovščine, nimate časa čakati v servisni delavnici. Servis SEAT reši situacijo. Tako da lahko vi rešite svet.

Zavarovanje SEAT

Življenje v teku.

Ne želite čakati? 24-urna storitev za stranke. Čas za servis? Pooblaščeni servisi. Vandalizem ali kraja? Tukaj je vaš prevoz.

Naša zaveza

Osredotočeni na najpomembnejše stvari.

Ne glede na to, kam vas vodi cesta, si prizadevamo pomagati, da dosežete svoj cilj. Ker ste za nas na prvem mestu.

Asistenca Porsche Slovenija

Več informacij o brezmejni mobilnosti.

Ostanite mobilni: v najslabšem primeru Asistenca Porsche Slovenija -  SEAT - jamstvo mobilnosti zanesljivo pomaga po vsej Evropi.

Ohranite odlično formo.

Vedno vredno

Brezskrbno osvajajte poti s svojim vozilom SEAT, tudi ko preseže starost štiri leta. S paketi Vedno Vredno ohranite odlično formo in vrednost svojega dolgoletnega sopotnika.

Izrabljena vozila

Zrenje v prihodnost.

Ob koncu uporabne dobe vozila SEAT je mogoče veliko njegovih delov ponovno uporabiti. Pripravljanje na prihodnost - danes.