Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Enostavna mobilnost
Enostavna mobilnost
Enostavna mobilnost

Izpodbijanje tradicije.

Verjamemo, da je treba običaje postaviti pod vprašaj. Da je treba tvegati, uspeti in spodleteti ter presegati meje. Kajti tako nastanejo prave inovacije.

Naš pristop

Prihodnost danes.

Kdor želi boljši jutri, mora sam poskrbeti za to. In prav to počnemo. Naš boljši jutri se začenja danes.

Svetovni mobilni kongres

V ospredju sprememb.

Narekovalci smernic se ne bodo upočasnili. Vsako leto na Svetovnem mobilnem kongresu v Barceloni predstavimo najnovejše inovacije na področju mobilnosti v prihodnosti.

Tehnologija v vozilu

Vaša notranja povezava.

Alexa, Amazonova glasovna pomočnica. Shazam, glasbeno-zabavni sistem. Obstaja toliko možnosti, ki izboljšajo vsako izkušnjo v vozilu.

Smart City Expo

Inovacije so v vseh velikostih.

Na kongresu Smart City Expo smo odkrili prihodnost trajnostne urbane mobilnosti in mikromobilnosti. Kot je novi SEAT eXS Kickscooter.