Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Zgodovina
Zgodovina

Pogled nazaj, gibanje naprej.

Od prvega proizvajalca družinskih vozil v Španiji do enega vodilnih proizvajalcev vozil na svetu, ki jih usmerja dizajn - prehodili smo dolgo pot. In komaj čakamo, da gremo še dlje.

1950-a

SEAT piše zgodovino. Proizvodnja doseže 10.000 vozil na leto. Z legendarnim modelom SEAT 600 je rojena zvezda.

1960-a

Čas je za več. SEAT 850 premika meje. Naraščajoče povpraševanje premika meje in proizvodnja preseže milijon vozil.

1970-a

Inovacije, ki presegajo čas. Proizvodnja doseže tri milijone in vrhunski tehnični center v Martorellu odpre svoja vrata.

1980-a

Prihodnost je zdaj. Ibiza zaznamuje trg kompaktnih mestnih vozil in SEAT postane del družine Volkswagen.

1990-a

Volkswagen nas žene k boljši prihodnosti. Odpre se tovarna v Martorellu, s čimer proizvodnja preseže deset milijonov vozil.

2000-a

Proslavljamo 50 let rasti in uspeha z novimi pridobitvami, kot sta SEAT Leon in na stranko osredotočen servis SEAT.

2010-a

Z novimi perspektivami pridejo nove povezave. Pozdravljamo vozilo Mii in raznoliko družino Leon. Večje. Boljše. Hitrejše.