Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Ustvarjalno življenje

Mesto, ki navdihuje naše ideje.

Živahne ulice. Ganljive melodije. Zlati sončni zahodi. Barcelona je mesto, ki živi in diha z ustvarjalnostjo. Kako boste izrazili svojo, je odvisno od vas.

Miselnost mesta Barcelona

Created in Barcelona.

Naš živahen dom drznih inovacij. Oblikovali so ga največji vizionarji v zgodovini. Zgrajen je za sijaj.

Naš značaj

Dizajn. Več kot lepota.

Oblikujte pogumno. Oblikujte bolje. Nikoli se ne zadovoljite s povprečnostjo.

Obožujemo glasbo

Spomine je treba deliti.

Dobri prijatelji. Odlična glasba. Nepozabni trenutki. Ljubitelji glasbe, to je za vas.

Casa SEAT

Dobrodošli v našem novem domu.

To ni le še en vodilni projekt. To je naš poklon Barceloni. Prostor, kjer lahko vsi izkusijo naše bistvo. Odprtje v letu 2019.

Kolekcija SEAT

Iščete nov videz?

Navdahnila ga je cesta. Zasnovan je za vaše življenje. Ustvarjen v Barceloni. Različne linije za vsakega napredno mislečega duha.