Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.

Toledo

S tehnologijo

Tehnologija Full Link
DIZAJN

Lep in priročen

SEAT Toledo povezuje slogovno eleganco in izredno uporabno vrednost. Ta posrečena kombinacija športnega zadka ter udobne limuzine z natančnimi linijami, elegantnimi oblinami in definiranimi površinami privablja številne poglede.

TEHNOLOGIJA

Tehnika za vse

Tehnična oprema SEAT Toleda obljublja prijeten in varen užitek pri vožnji ob najboljši zabavi. S sodobnim sistemom Infotainment ter številnimi asistenčnimi in varnostnimi sistemi na cilj ne boste prispeli samo udobno, temveč tudi varno.

Tehnologija Full Link
Kamera za vzvratno vožnjo zadaj
Ultrazvočni parkirni sistem
Sistem KESSY
VARNOST

Varnejše je varno

Zaradi šestih varnostnih blazin ter številnih aktivnih in pasivnih asistenčnih sistemov, kot so ABS, ESC in ISOFIX, je SEAT Toledo eno najvarnejših vozil v svojem razredu. Za to je bil pri programu ocenjevanja nagrajen s petimi zvezdicami.

Sistem za zaznavanje utrujenosti voznika
Front Assist
Sprednji meglenki s smerno prilagodljivimi žarometi
Isofix
OKOLJE

Manj emisij, brezhibna zmogljivost

Motorji Ecomotive so opremljeni z vrhunskimi tehnologijami za več učinkovitosti in manj emisij. Zaradi značilnosti, kot sta sistem start-stop in sistem za regeneracijo kinetične energije, je SEAT Toledo prijazen okolju in nudi prihranke.

DOPOLNILNA OPREMA

Tu je mogoče še več

Z veliko izbiro originalne dopolnilne opreme SEAT® lahko SEAT Toleda oblikujete čisto po lastnih željah.

SERVIS

V najboljših rokah

Želimo, da z vozilom SEAT Toledo neomejeno uživate. Sem spada tudi naš učinkovit servis najboljše kakovosti. In dober občutek, da ste vi in vaše vozilo v dobrih rokah.