Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.
TEHNOLOGIJA

Tehnika za vse

Tehnična oprema SEAT Toleda obljublja prijeten in varen užitek pri vožnji ob najboljši zabavi. S sodobnim sistemom Infotainment ter številnimi asistenčnimi in varnostnimi sistemi na cilj ne boste prispeli samo udobno, temveč tudi varno.

TEHNOLOGIJA FULL LINK

Popolna povezava

Full Link je inovativna nadgradnja povezljivosti med pametnim telefonom in modelom SEAT. Popolnoma izkoristite vse možnosti povezljivosti - od najnovejših informacij in aktualnih aplikacij do priljubljene glasbe. Najboljša stvar: kot že pove samo ime, pokriva Full Link naprave Android in iOS - zahvaljujoč povezljivosti z vmesniki MirrorLink™, Android Auto™ in Apple CarPlay®.

KAMERA ZA VZVRATNO VOŽNJO

Veliko vzvratne vidljivosti

Z opcijsko kamero za vzvratno vožnjo prejmete optično podporo pri parkiranju in zapuščanju parkirnega mesta. V vrata prtljažnika integrirana kamera prenaša slike na barvni zaslon vozila SEAT Toledo, da lahko ostanete suvereni tudi v najmanjšem parkirnem mestu.

VRHUNCI

Odvisno je od tehnike

TEMPOMAT

Tempomat na daljših potovanjih občutno pripomore k vašemu udobju: na volanu nastavite želeno hitrost, in sistem jo vzdržuje avtomatsko.

MENJALNIK Z DVOJNO SKLOPKO

Avtomatski menjalnik z dvojno sklopko DSG združuje udobje avtomatike z agilnostjo ročnega prestavljanja. Pustite učinkovitemu avtomatskemu menjalniku, da izbere primerno prestavo, in začutite prepričljiv pospešek brez vsakršne izgube moči.

LED-ŽAROMETI

Tako boste videli cesto v drugačni luči: kajti LED-žarometi z zadnjimi LED-lučmi omogočajo optimirano osvetlitev ceste - tudi v megli z meglenkami s smernimi lučmi.

ULTRAZVOČNI PARKIRNI SISTEM

Parkiranje po posluhu

Senzorji ultrazvočnega parkirnega sistema pri parkiranju merijo oddaljenost med vozilom SEAT Toledo in morebitnimi ovirami. Tako vas akustični opozorilni signal z lahkoto usmeri v vsako prosto parkirno mesto.

KESSY

Prost vstop

S sistemom zaklepanja in zagona brez ključa KESSY se vrata odprejo, tudi če ključa ne vzamete iz žepa. Čim se SEAT Toledu približate na pribl. 1,5 metra, se odklene samodejno.

SEAT MEDIA SYSTEM

Glasba za vožnjo

S sistemom SEAT Media System imate svoj osebni seznam predvajanja vedno zraven: uživajte v glasbi iz šestih zvočnikov za kristalno čist zvok prek CD-/MP3-predvajalnika - ali priključite svoj prenosni predvajalnik prek vmesnikov USB, AUX-In ali Bluetooth®. S to tehnologijo lahko med drugim uporabljate tudi napravo za prostoročno telefoniranje.

NAVIGACIJSKI SISTEM SEAT

Udobno do cilja

Navigacijski sistem s 6,5-palčnim zaslonom na dotik prepriča z dinamičnim vodenjem poti prek funkcije TMC, ki vam lahko pomaga, da se izognete prometnim zastojem. Medtem ko tako lagodno prispete na cilj, sistem Media System Plus odpravi vsak dolgčas - zahvaljujoč CD-/MP3-predvajalniku, 2 režama za SD-kartice, vmesniku Bluetooth®, priključku iPod in 6 zelo kakovostnim zvočnikom.