Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.
VARNOST

Varnejše je varno

Zaradi šestih varnostnih blazin ter številnih aktivnih in pasivnih asistenčnih sistemov, kot so ABS, ESC in ISOFIX, je SEAT Toledo eno najvarnejših vozil v svojem razredu. Za to je bil pri programu ocenjevanja nagrajen s petimi zvezdicami.

Front Assist

Sistem za nadzor prometa

S sistemom za nadzor prometa Front Assist se boste izognili trkom in ohranili nadzor. Sistem vas podpira, ko se z vozilom SEAT znajdete v kočljivem položaju. Vizualna in akustična opozorila preprečujejo nesreče ter pri tem ne zagotavljajo samo vaše varnosti, temveč varnost vozila SEAT in drugih udeležencev v prometu.

ZAZNAVANJE UTRUJENOSTI VOZNIKA

Pomemben opozorilni klic

Sistem za zaznavanje utrujenosti voznika po premikih volana prepozna, ali je voznik utrujen. Če prepozna zaspanega voznika, sistem sproži alarm in priporoči odmor.

FUNKCIJA SAMODEJNEGA ZAVIRANJA PO TRKU

Na varni strani

Če pa kljub temu pride do nesreče, sistem aktivira funkcijo samodejnega zaviranja po trku. Ta samodejno zaustavi SEAT Toleda, da prepreči morebitne posledične trke z drugimi vozili ali ovirami.

Več varnosti

Zanesljiva varnost

ELEKTRONSKI STABILIZACIJSKI PROGRAM

Elektronski stabilizacijski program (ESC) pripomore k varnosti, tako da preprečuje zdrse vozila in zagotavlja varnost na praktično vsaki podlagi.

VARNOSTNE BLAZINE

Varnost ima prednost: v SEAT Toledu šest varnostnih blazin skrbi za dober občutek, da je zaščita vedno optimalna. Zraven spadajo čelni in stranski varnostni blazini za voznika in sovoznika ter sistema varnostnih blazin za glavo spredaj in zadaj.

HIDRAVLIČNA ZAVORNA ASISTENCA

Hidravlična zavorna asistenca (HBA) pomaga pri zasilnem zaviranju. Sistem prepozna, ko rabite polno zavorno moč, in maksimalno poveča zavorni tlak, pri tem pa kolesa ne blokirajo. To skrajša zavorno pot in nudi dragocen prispevek k vaši varnosti.

ISOFIX

Velika prednost za majhne

SEAT Toledo je opremljen z varnostnim sistemom za otroške sedeže ISOFIX, ki omogoča hitro in varno pritrjevanje dveh otroških sedežev na zadnji sedežni klopi. S tem so vaši najmanjši odlično zavarovani - vi pa popolnoma brez skrbi.