Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.

Alhambra

UDOBJE

Električna drsna vrata

PROSTORNINA

2.430 l

TEHNOLOGIJA

Parkirni sistem

UDOBJE

KESSY - sistem za zaklepanje in zagon brez ključa
DIZAJN

Brezhibno se prilega

SEAT Alhambra v vsakem pogledu kaže veličino: od zunaj, od znotraj in seveda pri dizajnu. Vidi se ji, da lahko marsikaj prenese, hkrati pa je zaradi dinamičnega značaja eden redkih enoprostorcev z močno, športno navzočnostjo. Z jasnimi linijami, pokrovom motornega prostora v obliki puščice in značilno sprednjo mrežo hladilnika je značilen SEAT.

TEHNOLOGIJA

Tehnika za vso družino

SEAT Alhambra nudi veliko tehnike - in enako mero zabave: s številnimi sistemi za zabavo ter asistenčnimi, aktivnimi in pasivnimi varnostnimi sistemi postane vsaka vožnja z družino zelo udobno in zabavno doživetje. Cesta vas pričakuje!

Navigacijski sistem
Voznikov sedež z masažno funkcijo
Biksenonski žarometi s smernimi lučmi in dinamično nastavitvijo svetlobnega snopa
Parkirni sistem
VARNOST

V najboljših rokah

Dobro je vedeti, da imaš podporo, še zlasti ko gre za varnost med vožnjo: SEAT Alhambra je opremljena s številnimi aktivnimi in pasivnimi varnostnimi sistemi, tako da ste pri vožnjah z najdražjimi vedno varni. Za to je bila tudi na preizkusnem trčenju Euro-NCAP nagrajena s petimi zvezdicami. SEAT Alhambra je pač družinski član, na katerega se lahko zanesete.

7 varnostnih blazin
Sistem za zaznavanje utrujenosti voznika
Asistenca za mrtvi kot
Prepoznavanje prometnih znakov
OKOLJE

Manj emisij, več zmogljivosti

Z motorji Ecomotive združujemo manj porabe z veliko zmogljivostjo - k temu pripomoreta tudi tehnologiji, kot sta sistem start-stop in sistem za regeneracijo kinetične zavorne energije, ki sta hkrati prijazna okolju in cenovno prijazna. S tem smo pri povezovanju trajnosti in užitka pri vožnji na dobri poti.

DOPOLNILNA OPREMA

Ali lahko ponudimo še kaj več?

SEAT Alhambra je že serijsko izjemno opremljena - seveda pa jo lahko z veliko izbiro dopolnilne opreme prilagodite svojim željam. Ne glede na to, ali gre za slogovne detajle, pametne transportne rešitve ali uporabne dodatke: ustvarite si vozilo čisto po svojem okusu.

SERVIS

V najboljših rokah

Želimo, da s svojim vozilom SEAT Alhambra neomejeno uživate. Sem spada tudi naš učinkovit servis najboljše kakovosti. In dober občutek, da ste vi in vaše vozilo v dobrih rokah.