DOMINKO d.o.o.
Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke

Ateca

Prihranek
do 4.000 €
Prihranek
do 4.000 €

Doživite obilo inovativnih rešitev, ki zagotavljajo varnost in užitek v vožnji zdaj s prihrankom do 4.000 €1 in kaskom za le 1 € na mesec3. Več informacij.

Preizkusno trčenje Euro NCAP
Preizkusno trčenje Euro NCAP

Najvišja ocena, ki jo lahko vozilo prejme na preizkusnih trčenjih v okviru evropskega programa ocene varnosti novih avtomobilov (European New Car Assessment Programme).

Prostornina prtljažnika
485l
Prostornina prtljažnika
485l

Prostoren prtljažnik s prostornino do 485 litrov za vse, kar potrebujete.

Po želji s
4Drive
Po želji s
4Drive

Zanesljiv štirikolesni pogon za izjemen oprijem tudi na najzahtevnejših poteh.

Oprema

Reference

 • Sistem za nadzor prometa Front Assist s funkcijo samodejnega zaviranja v sili City Emergency Braking in funkcijo zaznavanja pešcev Pedestrian Protection
 • Tyre Fit set za popravilo pnevmatik
 • Media System Plus 8'' z barvnim zaslonom na dotik in Bluetoothom

od 20.530 €

Konfiguriraj

Style

 • Parkirni senzorji zadaj
 • Tempomat in omejevalnik hitrosti
 • 17'' aluminijasta platišča Dynamic 36/1

od 23.474 €

Konfiguriraj

Xcellence

 • Kromirani strešni letvi, kromiran okvir stranskih stekel
 • Kamera za vzvratno vožnjo
 • Tempomat z avtomatskim uravnavanjem razdalje ACC

od 28.674 €

Konfiguriraj

FR

 • Možnost izbire voznega profila SEAT Drive Profile z vrtljivim gumbom Driving Experience
 • 18'' aluminijasta platišča Performance 36/3
 • SEAT Full LED

od 28.662 €

Konfiguriraj

SEAT Ateca

SEAT Ateca tvojo rutino zdaj zapelje s prihrankom do 5.000 €1, bonom za zimske pnevmatike v vrednosti 400 €2 in kaskom za 1 € na mesec3.

Dizajn

Suveren nastop

SEAT Ateca se v vsakdanjiku samozavestno predstavlja z jasnim in dinamičnim slogom, ki ga črpa iz zelo vpadljivih linij. Notranjost je bila oblikovana tako, da dnevna rutina postane užitek, poln doživetij. Od ergonomsko oblikovane sredinske konzole do prostorne notranjosti - s tem SUV-jem bo vsakdanjik presegel vsa pričakovanja. Zdaj lahko naredite korak naprej z SEAT Ateco FR, ki nudi zmogljivost in kanček športnosti. Vsa vaša vsakdanja pričakovanja bo presegla z dinamičnim štirikolesnim pogonom.

Podrobnosti

Čudovito v malem

Vsi zunanji in notranji detajli SEAT Atece so usklajeni tako, da vašemu vsakdanjiku podelijo posebno privlačnost. Zaradi inovativnih tehnologij in vpadljivega dizajna SUV-ja običajno postane izjemno.

19-palčna platišča

Lažja, bolj privlačna in bolj zmogljiva.

Zadnje linije

Značilen dizajn, nedvomno SEAT.

Naravnano na voznika

Ergonomsko oblikovana sredinska konzola.

LED-žarometi

Brezhibna kombinacija oblike in funkcije.

Tehnologija

Pametne ideje.

Naredite najboljše iz dnevne rutine - z napredno tehnologijo, ki zagotavlja omrežno povezana in sproščena doživetja vožnje v mestu. Zahvaljujoč tehnologiji SEAT Full Link lahko pametni telefon povežete z vozilom ter tako tudi med vožnjo udobno in varno uporabljate vse aplikacije. Pri tem brezžični polnilnik poskrbi, da je vaš pametni telefon tudi na poti vedno pripravljen na delovanje.

Tehnologija

SEAT 4DRIVE

S tehnologijo s štirikolesnim pogonom 4Drive ste vedno varno in sproščeno na poti - v vsakem vremenu in na vsakem terenu. Aktivirajte vozna načina Off-Road in Snow - in naj dnevne vožnje postanejo preprosto čudovite.

Varnost

Varnost v cestnem prometu.

Predvidevanje med vožnjo zlasti v mestu pripomore k večji varnosti v cestnem prometu. Pri tem vas od zdaj pri speljevanju in zaviranju v gostem prometu podpira sistem za pomoč pri zastojih Traffic Jam Assist*, zaradi funkcije zaznavanja mrtvega kota z opozorilom ob prečkanju zadaj (Blind Spot Detection + Rear Cross Traffic Alert) pa je vsaka vožnja še varnejša.

*Na voljo le v kombinaciji z menjalnikom DSG.

Močna in varčna

Učinkovitost z dobrim počutjem

Vaša vsakdanja pot na delo bo postala užitek. SEAT Ateca namreč prepriča z neverjetno varčnostjo in izjemno močjo. Veselite se zmogljivih motorjev z nizko porabo, močjo do 140 kW (190 KM) in prav tako dinamičnega kot natančnega užitka pri vožnji na vsakem terenu.

Dopolnilna oprema.

Priročni vsakdanji pomočniki.

Z veliko izbiro opreme lahko SEAT Ateco brezhibno prilagodite potrebam. Ne glede na to, ali gre za transportne rešitve ali preprosto za več udobja - za vaše želje ni omejitev.

Prejemnik nagrade

"Best Buy Car of Europe 2017"

SEAT Ateca je prejela eno najprestižnejših nagrad v avtomobilski industriji, nagrado "Best Buy Car of Europe 2017".
31 strokovnih novinarjev je za zmagovalca izbralo prvi SUV znamke SEAT.

Servis

V najboljših rokah

Želimo, da s svojim vozilom SEAT Ateca neomejeno uživate. Sem spada tudi naš učinkovit servis najboljše kakovosti. In dober občutek, da ste vi in vaše vozilo v dobrih rokah.

Želite izvedeti več o SEAT Ateci?

1 Bonus/prihranek v obliki znižanja maloprodajne cene vozila Ateca velja v primeru hkratnega financiranja/najema vozila preko družbe Porsche Leasing SLO d.o.o. ali Porsche Kredit in Leasing SLO, d.o.o. in sklenitvijo permanentnega SEAT zavarovanja (permanentno obvezno zavarovanje Zavarovalnice Sava d.d. in permanentno kasko zavarovanje Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji (velja "Življenjsko zavarovanje vozila": 1/3 nižja premija za permanentno Porsche kasko zavarovanje v vseh letih zavarovanja ali 3Porsche Kasko za 1 EUR mesec v prvem letu velja po pogojih permanentnega 3 Porsche Kasko zavarovanja, če bo zavarovanje v veljavi vsaj 2 leti. Velja za vozila financirana preko skupine Porsche Finance Group Slovenia, premija je navedena z 8,5 % DPZP, DDV ni obračunan v skladu s 1. točko 1. odstavka 44. člena ZDDV 1), pod pogoji akcije SEBON_2020.

2 Višina bona je odvisna od modela in velja za nakup zimskih pnevmatik iz zimske ponudbe dopolnilne opreme SEAT. Pogoj za pridobitev bona za financiranje in bona za pnevmatike je kartica zvestobe SEAT Card, ki jo lahko brezplačno naročite pri pooblaščenem trgovcu ali serviserju SEAT ali na spletni strani www.porsche-group-card.si.

Slike so simbolične. Ponudba traja od 13. 1. 2020 do 31. 3. 2020 oz. do odprodaje zalog. Vozila so na voljo v omejenih količinah. Uvoznik si pridržuje pravico do sprememb cen, opreme in ostalih podatkov brez predhodnega obvestila.