Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.
KONTAKT SEAT

PRENOS KATALOGOV IN CENIKOV

Prenosi

Katalogi in ceniki

SEAT Mii

SEAT Mii
Cenik
  • Format: PDF
  • Velikost: pribl. 1 MB
SEAT Mii
Katalog
  • Format: PDF
  • Velikost: pribl. 9,3 MB
SEAT Mii
Tehnični podatki
  • Format: PDF
  • Velikost: pribl. 1,3 MB

Navedeni podatki o porabi goriva in emisijah so bili ugotovljeni v skladu z zakonsko predpisanimi merilnimi postopki. Od 1. septembra 2017 so nekatera nova vozila že homologirana v skladu z Globalno usklajenim preizkusnim postopkom (WLTP), ki je bolj realen preskusni postopek za merjenje porabe goriva in emisij CO2. Od 1. septembra2018 bo Novi evropski vozni cikel (NEVC) postopoma nadomeščen s postopkom WLTP. Zaradi bolj realnih pogojev pri testiranju bodo vrednosti porabe goriva in emisij CO2, izmerjene v skladu s postopkom WLTP, v številnih primerih višje, kot tiste, izmerjene v skladu s postopkom NEVC. Za podrobnejše informacije o razlikah med postopkoma WLTP in NEVC, obiščite našo spletno stran.

Trenutno smo po zakonu še vedno dolžni navesti vrednosti NEVC. V primeru novih vozil, ki so bila homologirana v skladu s postopkom WLTP, vrednosti NEVC izhajajo iz podatkov WLTP. Do trenutka, ko bo navedba vrednosti WLTP zakonsko obvezna, imamo možnost, da poleg vrednosti NEVC prostovoljno navedemo vrednosti WLTP. Te so namenjene izključno za primerjavo med različnimi vrstami vozil. Dodatna oprema (npr. montažni deli, različne pnevmatike itd.) lahko spremeni relevantne parametre vozila, kot so masa, kotalni upor in aerodinamika, kar lahko v kombinaciji z vremenskimi in prometnimi razmerami ter osebnim načinom vožnje vpliva na vrednosti porabe goriva, porabe električne energije, emisij CO2 in zmogljivosti vozila.

Več informacij o uradnih vrednostih porabe goriva in emisij CO2 pri novih osebnih avtomobilih najdete v "Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov s podatki o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka˝, ki je na voljo v vseh avto hišah in na spletni strani seat.si (https://www.seat.si/o-znamki-seat/okoljske-informacije).