DOMINKO d.o.o.
Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke

Leon

Prihranek
do 4.000 €
Prostornina prtljažnika
380 litrov
Prostornina prtljažnika
380 litrov

Prostoren prtljažnik s 380 litri, v katerega lahko shranite vse, kar potrebujete.

Udobje
Brezžični polnilnik
Udobje
Brezžični polnilnik

Brezžični sistem, ki polni vaš pametni telefon kar na poti.

Združljivost
Tehnologija Full Link
Združljivost
Tehnologija Full Link

Prostoročna tehnologija, ki povezavo pametnega telefona z vozilom omogoča z vmesnikom Apple CarPlay™ ali Android Auto™.

Oprema

Style

  • 16'' aluminijasta platišča Design 30/2
  • Samodejna klimatska naprava, dvopodročna, s filtrom Air Care
  • Tempomat

od 17.885 €

Konfiguriraj

Xcellence

  • Media System Plus z 8'' barvnim zaslonom na dotik
  • 17'' aluminijasta platišča Dynamic 30/1
  • LED-dnevne luči, LED-sprednji meglenki, LED-zadnje luči

od 20.329 €

Konfiguriraj

FR

  • Možnost izbire voznega profila SEAT Drive Profile
  • 17'' aluminijasta platišča Dynamic 30/2
  • Športna odbijača in vidna dvojna izpušna cev

od 20.319 €

Konfiguriraj

SEAT Leon

Osvajaj poti s SEAT Leonom, ki ga zdaj lahko odpelješ s prihrankom do 5.000 €1, bonom za zimske pnevmatike v vrednosti 250 €2 z DDV in kaskom za 1 € na mesec3.

Dizajn

Zelo moderna privlačnost

SEAT Leon predstavlja sodobni, ikonografski dizajn, ki mu daje edinstveno privlačnost za vsako vrsto aktivnosti. Nudi tudi dovolj prostora za uživanje najlepših trenutkov v življenju in omogoča premagovanje dneva brez omejitev.

Tehnologija

Pametno živeti

Obstajajo trenutki, ko življenje predstavlja izziv. Pri tem prav gotovo pomaga, če imate na voljo številno tehnologijo številne tehnike, da lahko vse poteka gladko. Ker je novi SEAT Leon opremljen z najsodobnejšimi novostmi, lahko uživate v vsakem trenutku.

Varnost

Sproščenost

V SEAT Leonu se boste vedno počutili varno - zahvaljujoč tehnološko naprednim sistemom, denimo zaščiti pešcev in asistenci za zastoje.

Dizajn

Ste pripravljeni, da daste vse?

Ikonografski dizajn. Ergonomska obdelava najvišje kakovosti. To je popoln paket. Zunaj in znotraj.

Armaturna plošča.

Ergonomski dizajn za enostavno vožnjo.

Naslon za roke zadaj.

Udobje je na prvem mestu.

Osvetljen vstop.

Šteje vsaka najmanjša podrobnost.

Pogled nazaj.

Sodoben dizajn z vsakega zornega kota.

Učinkovitost

Na poti do dobrega začetka

Varujte okolje ter začnite vsako vožnjo z večjo učinkovitostjo in zmanjšanim izpustom izpušnih plinov zahvaljujoč motorjem v SEAT Leonu.
Pri tem motorju moč, visoka zmogljivost in prijaznost okolju gredo z roko v roki.

Dopolnilna oprema

Spomine je najbolje ustvarjati skupaj.

Prostor za družino? Na voljo. Prostor za opremo? Na voljo. Zdaj manjka le še dogodivščina.

Servis

V najboljših rokah

Želimo, da s svojim vozilom SEAT Leon neomejeno uživate. Sem spada tudi naš učinkovit servis najboljše kakovosti. In dober občutek, da ste vi in vaše vozilo v dobrih rokah.

Želite izvedeti več o SEAT Leonu?

1 Bonus/prihranek v obliki znižanja maloprodajne cene vozila Leon velja v primeru hkratnega financiranja/najema vozila preko družbe Porsche Leasing SLO d.o.o. ali Porsche Kredit in Leasing SLO, d.o.o. in sklenitvijo permanentnega SEAT zavarovanja (permanentno obvezno zavarovanje Zavarovalnice Sava d.d. in permanentno kasko zavarovanje Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji (velja "Življenjsko zavarovanje vozila": 1/3 nižja premija za permanentno Porsche kasko zavarovanje v vseh letih zavarovanja ali 3Porsche Kasko za 1 EUR mesec v prvem letu velja po pogojih permanentnega3 Porsche Kasko zavarovanja, če bo zavarovanje v veljavi vsaj 2 leti. Velja za vozila financirana preko skupine Porsche Finance Group Slovenia, premija je navedena z 8,5 % DPZP, DDV ni obračunan v skladu s 1. točko 1. odstavka 44. člena ZDDV 1), pod pogoji akcije SEBONFAST19II.

2 Višina bona je odvisna od modela in velja za nakup zimskih pnevmatik iz zimske ponudbe dopolnilne opreme SEAT. Pogoj za pridobitev bona za financiranje in bona za pnevmatike je kartica zvestobe SEAT Card, ki jo lahko brezplačno naročite pri pooblaščenem trgovcu ali serviserju SEAT ali na spletni strani www.porsche-group-card.si.

Slike so simbolične. Ponudba traja od 13. 1. 2020 do 31. 3. 2020 oz. do odprodaje zalog. Vozila so na voljo v omejenih količinah. Uvoznik si pridržuje pravico do sprememb cen, opreme in ostalih podatkov brez predhodnega obvestila.